Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Hunde

17
Cavapoo

Cavapoo

18.000 kr.

Smukke gyldne Cavapoo F2 er født den 23.5.2022. Begge forældre er Cavapoo F1, Yoga og Soul. De vejer begge ca 7 kg, så vi forventer at hvalpene bliver ca 6-9 kg. Så ønsker i en lille super imødekommende, kærlig, legesyg, aktiv hvalpe, så se gerne mere om os os hundene her https://www.specialdogs.dk/yogas-mini-cavapoo-f2-foedt-den-23-5-2022/

6870 Ølgod
ons.
Specialdogs v Jeanette Larsen
Cavapoo

Cavapoo

22.000 kr.

Cavapoo, hvalpe, 2 uger , salgklar 24/6-22 CAVAPOO Stueopdræt af skønne og dejlige hvalpe i unikke farver, efter fantastiske og sunde forældre, søger deres for evigt hjem. 1 pige og 2 drenge, den ene dreng er sort med hvide aftegninger og de 2 andre er sort/brune. Hvalpene er alle super kærlige og nysgerrige. Moderen er en cavalier på 5,5 kg og faderen er hvid dværgpuddel på 7 kg, de er begge familiehunde med et super godt temperament. Hvalpene bor i køkkenet og når de er klar får de lov at være i hele huset og komme ud i haven, bliver socialiseret, vænnet til hverdagens lyde, renlighedstrænet, samt fyldt med masser af kærlighed. De vil være tjekket af dyrlæge, ormebehandlet, chippet og fået første vaccine. De er klar til at flytte hjemmefra omkring den 24/6-22 Der medfølger tæppe & sovebamse, mad som de er vant til at få og sundhedsbog. De er klar til besøg når de er 4 uger og kan følges frem til de er klar til at flytte hjemmefra. Ved reservation betales depositum på 4000kr.

4040 Jyllinge
17. jul.
Cavapoo han.

Cavapoo han.

15.000 kr.

Fin lille sort Cavapoo han er rejseklar d-24/8-22. Kom og nusse ham. Men ring først på 51261181.

6933 Kibæk
tir.
Vagner Nielsen
Cavapoo

Cavapoo

18.000 kr.

Skønne Cavapoo hvalpe søger ny madslaver. Der er 2 piger og 4 drenge. De 3 brune er drenge. Mor: Cavalier King Charles Far: Mellem puddel De er opvokset i stuen og er vant til dagligdags lyde. De har fået ormekur, være dyrlægetjekket, vaccineret, chippet og registreret i hunderegisteret når de kan rejse. De er 8 uger den 8/9-22. Der medfølger kontrakt og en stor hvalpepakke som indeholder: tæppe, madskåle, halsbånd, snor, legetøj, godbidder og foder. Hvis I er nysgerrig og har nogle spørgsmål, så skriv eller ring på 60469219. I er altid velkommen til at komme og hilse på hvalpene og os.

9330 Dronninglund
man.
Cavapoo

Cavapoo

10.000 kr.

Super fine cavapoo hvalp flytte klar :) Mor og far haves og kan opleves sammen med hvalp Vi være passe med alt når vi tage fra mor :) Vi er to piger og to drenge :) Vi i stuen sammen med katte så dem er vi også glade for . Får hvalp pakke med mad til starte. Man er altid velkommen til og besøge os :) Mor og far er undsøgt for alt ingen alv Mor og far er udstilling hunden :) Kan får kopi af mor og far stambog og sundhed test :) Vis man vil besøge os skal i ringe til vores madmor :) så har dyrlægen være ved os vi er så fine og har fået vores vaccination og cip :) og bog fra dyrlægen så vi er klar :) Prisen er fast .....

9300 Sæby
i går

Cavapoo hvalp

22.000 kr.

Vi har 1 skøn sort tæve hvalp tilbage, som søger hendes kommende familie. Hun har krøl/fald i pelsen, og hun har små hvide afmærkninger under halsen og fødderne. Hun er meget vant til børn og andre hunde. Hun er kærlig, med på leg og sofahygge. Hun har gå på mod og bliver helt klart en skøn familiehund. På de 3 første billeder ses den kære hvalp, som der søger hendes kommende familie. Dernæst mor til hvalpene. Tilsidst et billede af en voksen cavapoo fra vores tidligere kuld. Hvalpen er nu 9 uger gammel og klar til at flytte til sin nye familie. Begge forældre er sundhedstestet og fri for racerelaterede sygdomme. Mor er en skøn Cavilier King Charles Spaniel i farven Black & tan. Hun er testet for hjertefejl og Luxating Patella (knæled). Far er en dejlig rød dværg puddel. Han er testet for HD og AD, samt øjensygdommen PRA. Vi har indeopdræt af hvalpene, og de vil have megen samvær med vores familie og venner. Hvalpene vil have flg. med i bagagen: - Sundhedsbog fra dyrlægen - Chipmærket, vaccineret og ormekur - Opstart på renlighedstræning - Socialiserede og velstimulerede - Megen kontakt med børn - Vant til dagligdags lyde - Allergivenlige og fælde minimalt - Tæppe der lugter af mor - Hvalpebogen af Gwen Bailey - Hvalpefoder startpakke Se mere om Cavapoo racen, forældrene og hvalpene på vores hjemmeside: www.sweetdoodles.dk I er velkommen til at komme på besøg og hilse på os og hvalpene :-)

7490 Aulum
man.

Japanske Cavapoo

13.000 kr.

Vi er blevet beriget med 5 smukke hvalpe. 3 tæver og 2 hanner - 3 tæver og 1 han solgt. Stueopdræt så de er vant til almindelige hverdagslyde og der kommer børnebørn på besøg. Mor: Cavalier King Charles / Japansk Spids Far: Toypuddel / mellempuddel Han er.. Sundhedstjekket af dyrlæge Sundhedsbog Vaccineret Chippet Hvalpepakke: Foder Legetøj Tæppe der lugter af mor og søskende

8723 Løsning
tir.

cavapoo hvalp søges

100 kr.

Hej vi er en familie på tre, som kunne tænke os et extra familiemedlem. vi søger en Cavapoo/ Maltipoo i mini. gerne en brun farve og en pige, egentlig sådan som ses på bilederne. Vi har lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. kontakt os gerne hvis i sælger sådan en hvalp.

2300 København S
13. jul.

Cavapoo/Cavaoodle hvalp søges!

Købes

Hej vi er en familie på 4, som enormt gerne kunne tænkte sig et ekstra familiemedlem. Vi søger racen Cavapoo/Cavaoodle i en rødlig farve, som bla. kan ses på de forskellige billeder, og gerne en tæve. Vi har før erfaring med hunde, hvor både borderterrier og malteser har været en del af familien. I de sidste 6 mdr. har hjemmet været tomt, eftersom vores malteser på 3 år flyttede med den ældste i søskende flokken. Vi har derudover lavet en masse research, så vi har en masse viden omkring racen. Kontakt os endelig hvis i sælger sådan en hvalp! -Vi er dog ikke villige til at give det halve ud af øjne for sådan en hvalp. Prisen for os må MAKSIMUM ligge på de 15.000kr., og må ikke bo i jylland, da det er en dags kørsel for os.

4800 Nykøbing F
20. jun.

Cavapoo tæve hvalp købes - cognacfarvet

1 kr.

Skal komme fra harmonisk opdræt

5600 Faaborg
søn.

Cavapoo hvalpe :-) klar til nyt hjem 01/...

18.000 kr.

Cavapoo hvalpe sælges Født d. 1 juli så er klar til nye hjem 1 september ????? Mor er tricolore cavalier king charles spaniel. Fantastisk sød og energisk tæve, glad for alle mennesker og flink ved andre hunde. Helt rolig med børn og vant til at være med alle steder med både høns, geder og heste. Vejer 8.5 kg. Far er brun dværgpuddel. Han er kærlig, omsorgsfuld, sjov og legesyg. Han elsker andre hunde, børn og lange gåture. Vejer knap 4 kg. Hvalpene vokser op med alle hverdagens lyde og er vant til masser af besøgende i alle aldre. De er med i haven, og de kommer op til de skal flytte med ud at køre. De møder andre hunde, særligt lidt større hunde ? Alle hvalpene er naturligvis passet med ormekur, vacciner og får lavet sundhedstjek- og bog. De får naturligvis en lille afrejsetaske med - med lidt mad, tæppe og legetøj. Der er fem i alt, 3 tæver og 2 hanner, hvor jeg beholder en tæve selv ? Alle hvalpene er sorte med hvide aftegn - nogle af dem har lidt brunligt skær ?? Hannerne har begge snip, hvidt på poterne og brystet. Den ene tæve har en lille snip og lidt hvidt på poterne. Den anden har lille snip, hvidt bryst og hvidt på poterne - hun er reserveret ? De er alle allerede glade for menneskehænder og elsker at sove på en. Da jeg selv beholder en hvalp, kan jeg være fleksibel med afhentning ?? I er naturligvis velkomne på besøg - som udgangspunkt fra 4 ugers alderen. Depositum på 4000 betales ved reservation af hvalp og tilbagebetales ikke. Der laves kontrakt på hvalpene.

8250 Egå
1. aug.

SØGES allergivenlig hundehvalp

123.456 kr.

Allergivenlig hundehvalp søges gerne i racen havapoo, cavapoo eller lignende. Gerne tæve med mørk/brun pels. Vi er to voksne der har masser af kærlighed og tid og ønsker derfor at give det videre til en hund. Hunden vil ligeledes skulle trænes op til at kunne agerer servicehund. Hvorfor vi søger svarende til en mellem størrelses hund. Vi er meget interesseret i at møde både familie og hund inden handel og derfor vil det være mest fordelagtigt, hvis i og hunden bor i Midtjylland.

8240 Risskov
15. jul.

Blandings Hvalpe Sælges

15.000 kr.

Skønne Lhasadoodle hvalpe søger nyt hjem. Vi har tre tæver, og en dejlig han tilbage.. Hvalpene kommer til at veje mellem 8-10 kilo, Moderen til hvalpene er en halv Lhasa Apso og puddel, hun er intelligent, lærenem og kærlig. Faren en en lys gul puddel, mild kærlig, Alle vores små skønne Doodle hvalpe, er kærlige og tillidsfulde. De er vant til at være inde, og er en del af hjemmets hverdag og lyde. Vores hvalpe minder om Cavapoo og Cockerpoo og Goldendoodl. Vores hvalpe er vaccineret chippet, fået ormekur. Der medfølger hvalpe pakke. Hjem før pris.

7830 Vinderup
i går

Brune Flatdoodler

18.000 kr.

Vi har nogle store lækre Flatdoodle F1 til salg. Mor er en brun Flatcoated Retriever og far er en brun Konge Puddel. En Flatcoated Retriever er i familie med Golden Retriever og Labrador Retriever, de har samme skønne familiehunde væsen, de er måske den mest legesyge fætter i retriever familien. Flatdoodle hvalpene er nogle glæde, kærlige, imødekommende hvalpe, som elsker deres familier og alle andre. Hvalpen er glade for at samarbejde med deres mennesker, både i leg og træning. Pelsen er en "Klippepels" dvs de kan ikke selv fælde, men kræver en del pelspleje. Se mere på hjemmesiden om pelspleje. Se en masse skønne videoer med hvalpene på vores hjemmeside. Billde 1+ 2 + Billedkollagen er af hvalpenes søskende fra tidligere kuld. Vi avler Goldendoodle og Labradoodle og Flatdoodle og Cavapoo og Cockerpoo

6870 Ølgod
i går
Specialdogs v Jeanette Larsen

Stor Goldendoodle F1

18.000 kr.

Lækre store bamser. Goldendoodle F1 er en blanding af Golden Retriever og Konge Puddel. Begge forældre har stambog og er testet fri for arvelige lidelser incl HD og AA. Goldendoodle F1 er skønne familiehunde, som elsker at være i selskab med familien og de er frisk på alt form for leg. Så søger i en familiehund med et stort hjerte, så er disse doodler helt sikkert noget for jer. Goldendoodles fælder ikke og skal derfor have en del hjælpe via pelspleje, se mere på hjemmesiden vedr det emne. Vi avler flere forskellige typer doodler, bla Goldendoodle, Labradoodle, Flatdoodler, Cavapoo, Cockerpoo, se mere på hjemmesiden. De 3 billeder er af en hel søster fra tidligere år. "Sidney".

6870 Ølgod
tor.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Goldendoodle og andre doodler

18.000 kr.

Vi får forskellige Doodles i løbet af 2022 Labradoodle, Goldendoodle, Cavapoo og Doodledoodle mv mv Forældrene er testet fri for dårlige hofter og albuer mv Ønsker i en glad, træningsvillig, legesyg, imødekommende, kælen og stabil familiehund, så er disse doodler et godt valg. Pelsen bliver fra let bølget til mere krøllet og ret så lang og fyldig. De kræver en del pelspleje hvis man ønsker at de skal gå i lang pels. De fælder IKKE, men skal have skiftet pels via redning og evt klippes. Det er ret så allergivenlige. Mini størrelse bliver: Ca 35-40 cm i skulder højde og 5-10 kg Mini/mellem størrelsen bliver : ca 38- 50 cm i skulder højde og 10-20 kg Mellem størrelsen bliver : ca 45-60 cm i skulder højde og 18-30 kg Stor størrelse bliver : Ca 55-75 cm i skulder højde og ca 25-45 kg Vi underviser i div vedr opdragelse, fodring og pelspleje inden hvalpene udleveres. Undervisningen tager ca 7 timer og er obligatorisk. Ønsker i en hvalp, så start venligst med at læse rigtig meget om vores doodler på hjemmesiden Specialdogs.dk og se hvordan man kommer i betragtning til en lille hvalp. Så læs læs læs på hjemmesiden. Se meget mere på vores hjemmesiden www.specialdogs.dk Billederne er hunde fra vores tidligere kuld....

6870 Ølgod
6. aug.
Specialdogs v Jeanette Larsen

Søger Doodle/fællefri mellem størrelse h...

13.000 kr.

Vi søger en Mellem doodle at kaste vores kærlighed på. Gerne en F1b eller derover, så vi er forholdsvis sikker på at den ikke fæller. Om det er cavapoo, cokerdoodle eller havapoo, betyder ikke så meget, så længe der er en mellem størrelse. Vi er en familie som længe har søgt en hvalp at kaste vores kærlighed på. Det vi søger er en tæve, da det er det vi har erfaring med. Vi er en familie på 4, som ser den kommende hund som en del af familien. Vi har tidligere haft en hund som krævede meget pelspleje, så dette er vi vandt til. Vores børn er opvokset med at have hund (Da vi havde hund før vi fik dem) så de ved godt hvordan man omgås og behandler en hund. Vi bor i hus med stor lukket have. Så der er rig mulighed for ekstra ude tid til at brænde krudt af og øve en masse mentale øvelser. Hun vil selvfølgelig også blive gået gode tur med hver dag. Vi har mulighed for at tilbyde at hun kun skal være alene hjemme ca 3 timer i hverdagene, så der bliver ingen lang dag hvor hun skal være alene. Mange i familien og omgangskreds har hunde, så hun vil også blive godt socialiseret. Samt der er hundeskov i byen hvor vi bor, hvor der også er mulighed for en masse socialisering. Vi påtænker at opstarte hvalpetræning så vi kommer godt fra start med det nye medlem af familien. Da vi anser hunden som en del af familien, vil hun ofte også komme med hvis vi skal nogle steder hen. Vi tager også ture i skoven og ved stranden i ny og næ. Og bliver hun syg eller der sker noget så vil hun selvfølgelig komme til dyrelæge med det sammen. I må meget gerne skrive lidt info om hvad i har, da jeg efterhånden har haft ringet til en del, der har bedt mig ringe, men som slet ikke havde det jeg søgte alligevel og hvis jeres pris er markant højre end det jeg søger behøver i heller ikke at skrive :/ Jeg har forsøgt at beskrive hvad vi kan tilbyde, håber der er nogle der vil sælge os vores nye medlem af familien :) Kærlig hilsen.

7500 Holstebro
25. jul.