Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Hunde

36
Galleri annoncer
Bichon havanais
 • Bichon havanais - 2
 • Bichon havanais - 3

Bichon havanais

10.990 kr.

4 bichon hvalpe søger nye hjemme,klar til salg 13 september efter vaccin,cip og ørme

5854 Gislev
i går
 • Bichon havanais - 2
 • Bichon havanais - 3
Bichon Havanais

Bichon Havanais

12.000 kr.

4 mdr gammel hvalp sælges for en bekendt.. Renlig, livlig, glad, eventyrlystne, vantil børn og andre hunde.. Kan gå i snor.. Skriv for mere information.. Kun seriøse henvendelser

8700 Horsens
11. jul.
Bichon Havanais
 • Bichon Havanais - 2
 • Bichon Havanais - 3

Bichon Havanais

15.000 kr.

Bichon Havanais hvalpe født 12.juni efter de mest fantastiske forældre, kærlige lærenemme og så elsker de børn. De er registreret i DKK og vil blive chipmærket fået ormekur, dyrlæge tjekket, fået ormekur når de er 7 uger. De er stueopdrættet er i hænder det meste af tiden. Er så skønne. ?????? Der medfølger en hvalprpakke når de flytter hjemmefra. Ring endelig hvis I/du har lyst til at se dem. Der er 2 piger og 4 drenge ????????

8831 Løgstrup
man.
 • Bichon Havanais - 2
 • Bichon Havanais - 3
Bichon Havanais
 • Bichon Havanais - 2
 • Bichon Havanais - 3

Bichon Havanais

16.000 kr.

Alletiders Bichon Havanais hvalpe, med DKK. stamtavle, og Dkk. købekontrakt, hvalpene hos mig ligger i køkkenet/stue og er vant til at være i hænder og hører dagligdagens lyde. Jeg lægger stor vægt på at hvalpene bliver socialiseret. En Havanais er rigtig skøn familie og allergivenlig hund, med et godt temperament, et blidt sind og meget legesyg. Når hvalpen er valgt ligges der et depositum på 5000 kr. som trækkes fra hvalpens fulde pris når hvalpen går hjem..DE er vaccineret første gang, og har sundhedsbog ,fra dyrlæge, og er chipmærket af Dansk kennel klub, De vil få ormekur tre gange. Der er et fint patella 00,for begge forældre, de er begge øjenlyste uden anmærkninger og har et kærligt og godt sind. Der medfølger hvalpepakke og tæppe der dufter af mor, foder ,og gaver til hvalp fra opdrætter, som altid kan ring es for gode råd. ER i interesseret i hvalp vil jeg gerne kontaktes på tlf.42501839 det er vigtigt med en god snak. Kom på besøg,og lær din hvalp at kende allerede inden du får den hjem. Bonnie har fået hvalpe. To hanner tilbage, en sort med hvid og muligvis en sort brindle med hvid. Bonnie er brindle/sort/mahogni og har meget røde og havanabrun linjer i forældre og bedsteforældre bag sig, faren er Arrivas Valenzio og er rød zobel med hvidt. Hvalpene er født d. 1 juli, salgsklare d. 26 august. I kan ringe for at bestille hvalp. hun 18000 kr. han 16000kr. TLF.42501839.

9240 Nibe
man.
 • Bichon Havanais - 2
 • Bichon Havanais - 3
 • Bichon Havanais - 4
 • Bichon Havanais - 5
Bichon Havanaise

Bichon Havanaise

15.000 kr.

Disse dejlig bamser søger godt og kærlig nyt hjem de er født og opvokser i stuen så de er van til de daglig lyde i et hjem og masser af opmærksomhed daglig af både børn og voksen og Ander hund samt de har kørt i bil begge forælder er avls godkendte øjenlyst og undersøgt for petella begge forælder er sunde og raske familie hunde de sælges med DKK stamtavle sundhedsbog første vac. 3 gange ormekur og chippet samt en hvalpe pakke jeg forbeholder mig retten til at vælge mellemen evt hvalpekøber salgsklar den 7/8

9381 Sulsted
1. aug.

Bichon Havanais hvalp

17.000 kr.

1 hvid Bichon havanais han hvalp med DKK stambog tilbage i et kuld med 3. Han er klar til nye hjem d. 6/8 -2022. Han er opvokset i et kærligt stue/have opdræt med masser af leg og aktivitet. Han vil blive introduceret for andre hunde, børn og køreture mm. Han vil være registreret i dansk hunderegister, vil være dyrlæge kontrolleret og sundhedsbog medfølger. Han bliver chippet, er vaccineret første gang og får ormekur efter forskrifterne inden afrejse. Ved reservation betales der 3000kr og dette refunderes ikke ved fortrydelse. Kom gerne på besøg og se de dejlige hvalpe.

7800 Skive
22. jul.

Bichon Havanais Hvalpe

Sælges

Hvalpene er født og opvokset i vores køkken/alrum/stue, så de er opvokset med lyd og mennesker, samt hunde omkring sig og blevet socialiseret rigtig meget både af voksne og børn. De har avlsgodkendt forældre der begge er 0.0 i patella og fine i øjenlysning. Begge forældre vejer som voksne omkring 5-5,5 kg, så det er en fin lille størrelse hund. Inden afhentning sørger jeg for de kommer til sundhedstjek, bliver vaccineret, får 2 omgang ormekur, bliver chippet og så laver jeg en hvalpekasse til at starte på med kurv, mad, shampoo, børste og kam, guide, legetøj og stambog. Der er 3 hanner tilbage som er dem der ses på billederne, én sort med tan, én zobel og én chokolade med aftegn - Alle med chokolade gen. Sidste billede er mor og far.

5400 Bogense
23. jun.

Bichon Havanais hvalpe

14.000 kr.

Vores dejlige Molly har d 7/3-22 født 4 drenge og 2 piger. Der er en hun og en han tilbage - se billed nr 2. Det andet er mor :-) Molly og faren Marlo (også Bichon) er nogle rigtige gode familiehunde, som elsker børn og med et dejligt mildt og legesyg sind. Vi har begge forældre, så det er muligt at se dem. De er begge dyrlægetjekket og er uden arvelige sygdomme. Inden hvalpene rejser hjemme fra, vil de være dyrlægetjekket, chippet, registeret i dansk hundereg., vaccineret samt have fået ormekur x 3. De vil også have gennemgået ?The Bio Sensor Program? også kaldet ?The Super Dog Program?. The Bio Sensor Program er en tidlig neurologisk stimulans og bruges af det amerikanske militær til træning af deres militær hunde. Neurologiske øvelser i en meget tidlig alder har vist at give hunden en bedre hjerterytme, stærkere hjerteslag, større stresstolerance samt mere modstandsdygtighed overfor sygdomme. Udover programmet, vil de self også være opvokset op i vores stue og vænnet til børn i flere aldre, voksne og de dagligdagslyde, der er i en familie fx støvsuger, musik osv samt være dagligt i hænder. De vil også være opstartet på renlighedstræning samt have kørt i bil samt være udenfor. Der vil også følge en lille hvalpestartpakke med - sundhedsbog fra dyrlægen - foder til den første tid - godbidder - legetøj - tæppe med lugt fra mor/ søskende.

2635 Ishøj
4. aug.

Bichon havanais hvalpe

18.000 kr.

To hvalpe søger nyt og kærligt hjem. Hvalpene er rejseklar d. 19 august. Hvalpene er vokset op i et hjem fyldt med kærlighed og omsorg. Et kærligt stueopdræt, har stimuleret hvalpene, til en interesant og lærende start på livet. De er meget nysgerrige og klar på oplevelser. Ønsker man en kærlig og dejlig familie hund, er disse hvalpe lige sagen. Jeg som opdrætter har gennemført DKK?s opdrætter- og hundeholder uddannelsen. Både mor og far er øjenlyst og patella undersøgt med resultatet 0/0. Far er exellent udstillet og mor avlsgodkendt. Hvalpene får ormekur, vaccination og sundhedsbog registreret i dansk hunderegister og basis plus stambog. Ved interesse eller blot spørgsmål bedes i ringe eller skrive til mig. Håber meget at hører fra jer! Mvh. Sofie

9000 Aalborg
man.

Bichon havanais hvalp

15.000 kr.

Skøn han hund sælges. Den sidste af 3 hvalpe. Hvid og med så meget personlighed. Sund og rask. Har fået ormekur, vil få 1 vaccine og chip inden overtagelse. Forventer han vil veje mellem 6-7 kg. Sælges uden stamtavle. Da mor, mormor og morfar ejes i familien, derfor ingen indavl. Sælges 15.000,- depositum: 5000,- Sælger forbeholder retten til at vælge mellem køber.

5270 Odense N
21. jul.

Lhasa apso/Bichon Havanais

12.000 kr.

3 skønne drenge. Mor Kimmy er Lhasa apso med stamtavle, far Bertus er bichon havanais også med tavle. Hvalpene er 9 dage i dag og sættes allerede til salg nu da vi ønsker at finde de helt rigtige familier plus at give disse muligheden for at følge med i deres opvækst her hos os. Hvalpene er født og vokser op midt i vores stue iblandt både voksne og børn i alderen 2-6 plus besøgende. Og de bliver pakket ind i kærlighed og omsorg. Dermed vil de også blive vant til alle dagligdagslyde. Hvalpene vil selvfølgelig være passet med alt i form at ormekur, sundhedstjek, vaccination og chipning inden afrejse. Det er mor Kimmys andet og sidste kuld.

8860 Ulstrup
30. jun.

Alle hvalpe er solgt. Bichon havanais

10.500 kr.

1 skønne lille han hvalpe ud af et kuld på 6. Søger hans nye hjem, når han er 8 uger gamle. Han er født D. 20 marts 2022. Han vil være klar til at flytte hjemmefra den 15 maj. Han vokser op inde i huset sammen med os, så han er vantil de daglige lyde og børn. Han vendes til at kører i bil, da vi ligger fast på camping i weekenden. Vi ligger meget vægt på at han bliver socialiseret og at han får den bedste start på livet. Han bliver en utrolig kærlige familie hunde. Han får kvalitets foder samt ormekur. Han vil være chippet og vaccineret og sundhedstjekket inden han rejser her fra. Prisen på sådan en lille skønhed er 10500 kr. Der betales et depositum på 3000 kr. Ved reservation af en hvalp. Som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Kontakt mig gerne og hører nærmere om de kære små hvalpe. Billede 1. Han solgt Billede 2. Hans mor med alle hvalpe Billede 3. Hans far Kontakt mig gerne for mere information.

8740 Brædstrup
4. aug.

Smukke Bichon Havanaise hvalpe sælges

18.000 kr.

4 skønne og racetypiske Bichon Havanais drenge fra seriøst stueopdræt sælges. Forældrene har det bedste sind; kærlige, hengivne, sjove og lærenemme. Hvalpene sælges med DDK+ stambog. Racen egner sig ikke til at være alene hjemme 10 timer dagligt - den knytter sig meget til familien og er som nævnt meget hengiven. Hvalpene kan følges så ofte du/I ønsker - faktisk foretrækker vi dette!

9530 Støvring
tir.

Bichon Havanaise tilbydes til Avl

Andet

Vores dejlige Aslan, som er en 3 år gammel Bichon Havanaise, tilbydes til avl. Han har et fantastisk dejligt temperament, dejlige farver, & er en charmetrold som nyder stor beundring fra alle han møder. Han har stambog i DKK. & er avlsgodkendt. Aslan er undersøgt for Patellaluxation & testen viser Grad 0. Øjenlyst, alt ok. Tilbydes kun til sunde & raske hunde med stamtavle. Billede 1,- 2,- 3 & 4 Aslan. Billeder af Aslans børn Ring for yderligere oplysninger. Kun seriøse henvendelser,- spørgsmål besvares kun ved henvendelse pr. telefon. 22592267. 28901832.

9370 Hals
i går

Parring - Bichon Havanais til avl

1.500 kr.

Jeg vil gerne forstille vores lækker fyr Toni. Han er raceren bichon havanais med en flot stamtavle og dyrelægetjekket. Hans godt humør og kærlighed er vidunderlige. Han er en venlig familiehund, legesyg og altid nysgerrig. Han bor sammen med børn og andre hunde og de elsker alle hinanden. Gratis omparring, hvis tæven gør tom. Parringen kan foregå enten hos os eller vi kommer til jer.

6560 Sommersted
31. jul.

SOLGT! 5 Bichon Havanais hvalpe salgskla...

12.000 kr.

Vi har fået 5 hvalpe af skønne Lulu og Louie. 3 hanner og 2 hunner. Du har mulighed for at blive skrevet på venteliste ved seriøs henvendelse, ink et par ord om hvem du/I er og evt hvorfor I ønsker hund. Både Lulu og Louie er ægte Bichonér, det er dog kun Lulu der har stamtavle med sig, hvorfor hvalpene sælges uden. Hvalpene vokser op som en del af vores familie i blandt børn og voksne og vil derfor blive trygge ved diverse dagligdags lyde og aktiviteter. De vil således været godt socialiseret ved fraflytning. Hvalpene vil selvfølgelig få alt hvad dyrlægen anbefaler af sundhedstjek, vacciner, chip osv. inden afrejse. Desuden vil de i deres "kuffert" få et stykke af deres tæppe, ynglingslegetøj og mad de er vant til at få, så de har til overgangen hos dig/jer. Hvis du er interesseret/har spørgsmål så kontakt Rikke på 2242 9512, og så vender jeg tilbage asap.

9000 Aalborg
20. jun.

Bichon maltese

7.500 kr.

Bichon maltese, 1 år gammel,meget legende,har alle vaccine ,med chip,det er dreng

6261 Bredebro
6. jul.

Skønne Bichon Havanaris Hvalpe

9.500 kr.

Bichon Havanais Hvalpe.. 3 skønne Bichon Havanais hvalpe 2 tæver og 1 Han født 26.juni flytteklar fra 21/08 de kommer til dyrelægen 17/08 hvor de bliver chippet , vaccineret . og får udfærdige sundhedsbog FOTO 1 : HVID / BRUN TÆVE FOTO 2 : HVID / BRUN TÆVE ..... FREYA .... SOLGT FOTO 3 : 3 COLLER HAN .... SØLLE .... SOLGT FOTO 4 : raklame indsat af GULogGRATIS FOTO 5 : MOR COKKIE FOTO 6 : FAR JOEY Pris 9.500 kr. depositum ved indgåelse af købsaftale 2.500 kr. rastsum 7.000 ved afhentning af hvalpen hvalpen kan ikke hentes før den er 8 uger gammel Søndag i uge 33 ( 21/8 2022 ) Fremvisning kan aftales på TLF 50213461 sammen med hvalpen medfølger foder : 3 kg ARION Premium puppy mini , bidetorv , KW shampo og negle saks Race bichon Havanais. også kendt som Silkehund. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født i soveværelset hvor de tilbringer de første 2 uger sammen med moren hvorefter de flyttes til stuen hvor de kommer til at gå frit sammen med mor og 3 andre hunde, de er vandt til børn, samt hjemmets lyde, de bliver raneligheds trænet. venes til bad føn, klip af negle og pels Sundhed. hvalpene er chippet, vaccineret, 3 x ormekur, sundhedsbog , der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led,, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme.

5750 Ringe
3. aug.

Bichon Havanese hvalpe

15.000 kr.

En vidunderlig allergivenlige hvalp ( Bobby) som er født den 19maj og bliver klar til at rejse den 20 August. Han vokser op i stuen, og haven så bliver han vant til alle slags lyd og lugte som musik, støvsuger, fjernsyn osv han er en del af vores hverdag med unger, en gammel Golden Retriever og to katte. Han vil blive træne renlig, vil opleve at køre i bilen og at socialisere med andre mennesker og dyr. Ved afrejse til deres ny familie, han vil være sundheds tjekket, vaccineret, chippet, får orme behandling og registreret i DDH. Der vil følge startpakke til den første tid, tæppe med duft af moren, legetøj og sundhedsbog. Vi søger kærlige hjem, og det vil være muligt at besøg dem efter aftale. Jeg forholder mig retten til at fravælge køberen hvis kemien ikke er til stede. Ved reservation betales depositum som svarer til circa en tredjedel af prisen. Du er velkommen til at kontakte mig på 29458718. På billederne kan du også se moren og faren.

4450 Jyderup
28. jul.

Købes bichon havanese eller malteser

8.000 kr.

Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
21. jul.

Malteser,Havanais,Bommuldshund,allergive...

11 kr.

Hund over 2år tilbydes nyt hjem med massere af tid,kærlighed,nus,omsorg.Ægtepar 51(pensionist og meget hjemme) og 49år,u.børn,ikke rygere,har bil,bosat i Midtjylland,rækkehus m. lille lukket have,mange grønne områder. Gerne Malteser, Havanais, bommuldshund, min. 2 år, fra kærligt hjem,renlig,roligt og stille sind,ikke hysterisk gøende,glad,kunne være alene nogle timer ad gangen. Skriv endelig hvis vi skal skrive nærmere og udveksle forventninger, krav, ønsker.

7400 Herning
29. jul.

Lækre farvede hvalpe med stamtavle + fra...

18.000 kr.

Nu KUN 2 tilbage.. Klar til at flytte hjemmefra 4. aug. 2022 Skønne hvalpe af racen Bichon Havanais uden anmærkninger i sundhedsbog fra dyrlæge. Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/Kennel-Havanais-Bears-105885171784651/ Stamtavle + -begge forældre avlsgodkendt ved udstilling Hvalpene lever som en del af vores familie, og hos os er ordet stueopdræt ikke bare et begreb. Hvalpene er opvokset i vores stue i tæt kontakt med familien, hvilket betyder at du får et velsocialiseret hund, der er vant til at være i hænder og er tryg ved børn. Renlighedtræning er påbegyndt. Racen Bichon Havanais er en såkaldt allergivenlig hund og fælder ikke. Havaneseren er altid i godt humør og siges at have samme rolige sind som en New Foundlænder. De er meget kæle, loyale og og nemme at opdrage. Der medfølger: DKK + Stamtavle Sundhedsbog Vaccination Chipning Ormekur Reg. i Dansk Hunderegister Hæfte med information om racen og om pelspleje Børste Kam Saks Hundemad 3 kg. Shampoo Balsam Hundesnor Legetøj Kontakt: Kennel Havanais Bears: Lisbeth 29 92 76 31 Hjemmeside: https://havanais-bears.dk/

8960 Randers SØ
tir.

Skønneste chokoladehvalpe

12.000 kr.

7 sunde og raske Bichon Havanais chokolade hvalpe søger kærligt hjem. ?? 2 hanner tilbage?? Hvalpene er opdrættet i stuen og er i kærlige hænder hver dag. Hvalpene er vant til børn og katte. Faren har stambog og er avlsgodkendt. Hvalpene sælges med sundhedsbog, får sundhedstjek, får chip, og får ormekur. Der medfølger desuden hvalpepakke, der består af mad til starten og legetøj der dufter af mor :) Bichon Havanais er en kærlig og nem familiehunds race, som ikke fælder. Begge forældre er søde og har et dejligt sind. Hvalpene er salgsklar d. 24/8-22. Skriv endelig for mere info, og kom endelig og mød de søde hvalpe :) Det andet sidste billede er af mor og sidste billede er af far. (Flere billeder kan sendes af både forældre og hvalpe)

8330 Beder
1. aug.

Små Bamser

18.000 kr.

Skønne Bamser ALLE HAR FUNDET DERES NYE FAMILIE.!!!!!!! Bichon Havanais, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 22-07-2022, En ud af et ganske vidunderligt kuld på seks har endnu ikke fundet sin kommende familie. Det er Bailey. Bellamy & Aslan , vores to absolut skønne Bichon Havanais er blevet forældre til et skønt kuld Hvalpe på seks. Rent drengehold. FEM AF " DRENGENE " HAR FUNDET DERES KOMMENDE FAMILIE. DEN SIDSTE AF " DRENGENE " ER FORHÅNDSRESERVERET Bellamy fødte d. 27-05-2022 seks " drenge " . De er alle i de rød/brune farver m hvide aft.. Så vidt det er muligt skaber vi ro om de små, men fra d. 17-06-2022 modtager de gerne besøg af deres kommende familier. Bellamy & Aslan er raske & sunde,- begge undersøgt for Patella & begge øjenlyst. De har et fantastisk dejligt temperament/sind. Begge er stambogsført & avlsgodkendt i DKK. De små vil naturligvis blive sundhedstjekket, vaccineret, chippet & få stamtavle. Racen har følgende egenskaber: Hengiven, vagtsom, venlig, nænsom, allergivenlig, intelligent, social & egner sig særdeles godt som familiehund Vi ønsker at finde gode hjem til de små, & derfor forbeholder vi os retten til at vurdere om Du/I er det rette match. Begge Forældre bor hos os. . Ved reservation betales et depositum på 5.000 kr. De små er parate til at rejse til deres kommende familier d. 22-07-2022 Der er mulighed for at følge de små på FB Gruppen Bellamys Hvalpe 2022 & Bichon Havanais <3 Bellamy & Aslan`s Hvalpe,- på sidst nævnte Gruppe kan man se Hvalpe fra tidligere kuld Når de små flytter til deres kommende Hjem får de en startpakke med som bl.a. vil indeholde flg: - Hundekurv & et tæppe. - Foder & guffer til de første dage - Legetøj. Billede 1: Bailey. Billede 2: Hvalpepakke. Billede 3: Stemningsbillede.

9370 Hals
26. jul.

Havapoo

18.000 kr.

Vi er så heldige, at vi har fået 2 små Havapoo tæve hvalpe. Det er allergivenlige hunde , der ikke fælder. og nemt at har . De sælges med første vaccination, chip, ormekur og sundhedsbog De søger nye kærlige hjem, og familier der har tid og lyst til at få et lille nyt familiemedlem . Begge forældre er dejlige familiehunde, sunde og raske . De elsker børn og andre hunde. Mor er mini puddel og far er Bichon Havanais. Forventet vægt på hvalpene er omkring 5-7 kg. Hvalpene er opvokset i familiens midte og rigtig godt socialiseret, hvalpene er vant til børn og andre hunde Depositum 5000

2610 Rødovre
søn.

Hund

15.000 kr.

Bichon Havanese Efter avlsgodkendte forældre Patella status 0/0 øjenlyst u.a. Dejlige krudtugler på 6 uger søger nye kærlige hjem fra medio august. Groot-bicia.dk

6710 Esbjerg V
31. jul.

Allergivenlige hvalpe sælges

6.000 kr.

1 dreng tilbage Dejlige hvalpe sælges som er blanding af bichon Havanese og Chinese Credsted Powder puff. Der er 3 drenge 1 dreng som er sort/hvid/ hvid. De født og opvokset under de bedste betingelse og været vant til meget kontakt fra fødsel og er meget sociale. Begynde renlig da de har været vant til at komme ud med forældrene fra de var 5 uger De er rejseklar og er dyrlæge kontrolleret , fået 2 vacc og skal kun have 1 mere, chip, 3 x ormekur og med sundhedsbog. Forventet voksen vægt 4-6 kg. Der medfølger hvalpe startpakke med mad og tøjdyr med mors duft

6740 Bramming
lør.

Bomulds totter

9.500 kr.

Så er vores skønne hvalpe klar til at komme hjemmefra. 4 drenge og 2 piger. Far er Bichon Havanese med stamtavle - mor er Malteser uden stamtavle, så hvalpene er uden stamtavle. Forældrene er gode famile hunde som begge haves. Hvalpene er køkkenopdræt og selvfølgelig dyrlæge tjekket. Der medfølger en hvalpe pakke med forskelligt til den første tid.

8881 Thorsø
man.

Allergivenlig lille tævehvalp

10.000 kr.

Allergivenlig ?Sød lille Havaneser/Malteser tæve hvalp er nu ved at være klar til nyt hjem.. Hun er født og opvokset her i vores hjem og er vant til dagligdags lyde.. ved afrejse er hun chippet og vaccineret og fået ormekur .. Der medfølger sundhedsbog og hvalpe pakke med foder, legetøj og et lille tæppe for at skabe tryghed de første dage..! Ved interesse er du velkommen til at kontakte mig på 22321195

7830 Vinderup
i dag

Trygge hvalpe

10.000 kr.

d. 2/9 er Fisters hvalpe klar til deres nye familier :) De får masser af kærlighed, hænder, støvsuger osv i deres tid hos mig, så de er klar og til at komme fra mor. De får, der ud over en lille klud eller bamse med sig, så de er trygge nå de skal til deres nye familie. Mor er cotten tular/ Havaneser og Far er ren cotten tular. Der er 2 hvide drenge og tre piger. Jeg glæder mig over at putte en masse kærlighed og tryghed i dem, så de blive goe små hvalpe :) Så længe jeg får lov at have dem. Den hvide pige er solgt! og en hvid dreng er solgt ! Du er velkommen til at resevere en hvalp og betale over flere gange. Mor på billede nr 2 og far på nr 9

5450 Otterup
tir.

Malteser

8.000 kr.

2 Boys 6 months old who are vaccinated,dewormed und chipped. They are borned in Flensburg and are still living with their mother. You can send me a message on WhatApp at this number 004915171998498.

24939 Flensburg, Tyskland
21. jun.

Kun 2 drenge tilbage. Klar 28/8-22

8.500 kr.

To tilbage nu. Begge drenge. Født d. 3/7-22 Salgsklar d. 38/8-22 Mor er pomeranian blanding. Far er ren racet sort bichon havanais. De bliver: Chippet. Vaccineret. Sundhedstjekket. Får ormekur/loppekur. Registrering i dansk hunderegister. Ring eller send en sms på. 28912289 Mvh Maria

5853 Ørbæk
man.

Havamalt Hvalpe

10.000 kr.

Dejlige havamalt hvalpe søger deres nye hjem. De er klar til at flytte hjemmefra d. 27/8-22. Der er en stor fin hvid han og en lille plettet hun. Mor er malteser og vejer 3,5 kg. Far er Bichon Havanais og vejer 5,5 kg. Begge racer er allergivenlige hunde og meget social anlagt. Hvalpene er stueopdrættet og vant til at være en del af familien. Vi forbeholder os retten til at vælge imellem evt. købere, da det er vigtigt for os at hvalpene og deres nye familie er et godt match. Der betales et depositum på 2000kr. Ved reservation af hvalp. Depositum betales ikke tilbage ved senere fortrydelse.

8930 Randers NØ
søn.

Lhasa apso/Shih tzu hvalpe sælges

13.000 kr.

Eika vores skønne hund har fået 5 dejlige hvalpe, 4 tæver og 1 han som er klar til at komme hjemmefra d. 9 august Hvalpene er født i vores stue og er vant til mennesker og børn. Eika er shih tzu/ Bichon havanais og faren er ren Lhasa apso Hvalpene vil være chippet, sundhedstjekkede, vaccineret og fået ormekur. Derudover bliver de registreret i Dansk hunderegister. Når hvalpene tager herfra, får de en hvalpepakke med. Hvalpene kan ses ved aftale PRIS: 13.000.- Kun seriøse henvendelser har interesse og der betales et depositum på 3000,- for reservation af hvalpe. BEMÆRK Depositum tilbagebetales ikke ved fortrydelse OBS ! Alle er reserveret !

6310 Broager
26. jul.

Lhasa Apso/ Havashu hvalpe.

10.500 kr.

Vores Holly har fået 5 piger og 2 drenge d. 10/7 2022. De er født i stuen og bor i stuen/huset sammen med os. De er derfor vant til dagligdags lyde og masser af opmærksomhed. De er også vant til andre hunde og nye mennesker. De er alle friske og rørige, er begyndt at gø, knurre, lege og spise fra skål. Inden afrejse er de passet og plejet efter alle kunstens regler. De vil have modtaget ormekure, vacc., chip og sundhedsbog. Der medfølger en lille startpakke til hver hvalp med lidt foder, legetøj og et lille tæppe, som dufter af mor Holly. De er klar til afrejse d. 4/9 2022. Mor: Lhasa Apso. Far: Bichon Havanais/Shih Tzu. Disp. 2000, når hvalpen er valgt. 2 piger er solgt.

9310 Vodskov
tir.

HavaTzu-drenge m/hvalpetest, 2 tilbage

15.000 kr.

Evt. købere er nu velkomne til at aftale tid for besøg, da vores 2 feriehunde nu er blev afhentet. Desuden har jeg fået kontakt med Utika og aftalt tid for hvalpetest, med hver hvalp følger en beskrivelse af "råhvalpen" - så køber får en fornemmelse af temperament. Den 21. juni fødte Milli sit 3. kuld med Milo. Mor er en lille trefarvet Shih Tzu på 3 kg og far en sort/hvid Bichon Havanais på 5,7 kg (de sidste 3 fotos). Forældrene er racerene og hører til de små allergivenlige selskabshunde. Både far og mor er sunde, velfungerende, hengivne og børneglade familiehunde. Begge racer er gode til at holde tæt kontakt på ture og tilpasser sig let det energiniveau, familien tilbyder. Elsker både leg, en rask gåtur og en hyggestund på sofaen. De trives IKKE med at være alene i mange timer. De 2 tidligere kuld er i dag højt værdsatte familiemedlemmer med en vægt på mellem knap 3 og godt 5 kg. Denne gang blev vi begavet med 4 dejlige drenge. Fra dag 3 til dag 16 har jeg for første gang prøvet systematisk at udføre biosensor programmet på de 4 kommende uldtotter, dette skulle medvirke til at de bliver bedre til stresshåndtering i fremtiden. Nu går de rigtig på opdagelse i huset og er blevet vældig gode til at bruge tissepads. Hvalpene vil være velprægede og -socialiserede. Vokser frit op i huset med alle dagligdagslyde, kender til børn, andre hunde (store som små) og katte. Have været med på besøg fremmede steder og vil være bilvante. Ved afrejse vil de være ormebehandlet, sundhedstjekket af dyrlæge fra næsetip til halespids, have fået deres første vaccination samt sundhedsbog, er naturligvis chippet og tilmeldt Dansk Hunderegister. De medbringer hver især hundekurv, lille tæppe, mad til de første mdr. osv, 2 hvalpe søger deres egne kærlige og ansvarlige familier fra den 16. august. Hvalpene koster 15.000. Ved reservation betales 3.000 som ikke refunderes ved fortrydelse. Man er altid velkommen til at ringe på 3113 1560 for yderligere informationer.

8300 Odder
man.