Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Hunde

67
Galleri annoncer
Hund

Hund

10.000 kr.

Jeg har her den sødeste pomaranien som søger nyt hjem. Han er salgklar d. 30/08/2021. I dette kuld var vi så heldige at få ham og hans søster. ! Søster er reserveret ! Han vil være vant til: Støvsuger Høje og pludselige lyde Børn Normal daglige lyde da de er opdrættet i stuen Der vil medfølge: Vaccination, pas, et lille stykke dufte tæppe, sundhedsbog Han koster 10.000kr Ved reservation sendes der et beløb på 5000kr og de resterende ved afhentning. Fortrydes købet, bliver depositum IKKE refunderet. Jeg tager kun imod stabile familie og seriøse henvendelser

6430 Nordborg
13. jul.
Klar til afhentning! KOM og SE!
  • Klar til afhentning! KOM og SE! - 2
  • Klar til afhentning! KOM og SE! - 3

Klar til afhentning! KOM og SE!

10.000 kr.

KLAR TIL AFHENTNING! Blandingshvalpe perfekte som familie/jagthund. Super lækre hvalpe fra de bedste forældre sælges - Labrador og Airedale terrier Født 30.04.2022, 2 tæver tilbage! Til overtagelse fra d. 26.06.2022 Far: Hugo, Labrador Mor: Kiki, Airedale terrier Skulderhøjde: 55 cm Skulderhøjde: 59 cm Vægt: 30 kg Vægt: 26 kg Labrador er en af de mest populære hunderacer verden over og bruges som både narkohund, blindehund, jagthund og familiehund. Den er rolig, hengiven og elsker at lære. Airedaleterrieren er lærenem og viljefast. Den er meget opmærksom og intelligent, og har været brugt som jagthund og tjenestehund. Det er den største af terrierne - terriernes konge. Airedaleterrier fælder ikke, men skal trimmes, så alt afhængig af hvilke gener der slår igennem kan pelsen variere. Hvalpenes mor har stamtavle. Hvalpene har hvalpebog, 1. vaccine, ormekur, chip og registrering.

5474 Veflinge
søn.
  • Klar til afhentning! KOM og SE! - 2
  • Klar til afhentning! KOM og SE! - 3
  • Klar til afhentning! KOM og SE! - 4
  • Klar til afhentning! KOM og SE! - 5
Hunde transport bur til stor hun

Hunde transport bur til stor hun

500 kr.

Næsten ubrugt hunde bur i aluminium , til salg og afhentning ved Rudkøbing

5800 Nyborg
26. jun.
Hunde Tysk Langhåret Silver-Valley.

Hunde Tysk Langhåret Silver-Valley.

6.500 kr.

De er født den 2 juni de er klar til afhentning 8 uger efter. Den tyske langhårede hund er en klog, frygtløs og balanceret hund. De er sociale, de kan lide at være i selskab med mennesker, de er perfekte gåturevenner. De er tålmodige og tolerante over for børn. De er meget nemme at træne og uendelig dedikerede. Den er en perfekt jagthund. De bor sammen med deres familie består mor,får og 2 børn. Adam Glodek tlf. Nr.+48505149540. Jeg Karin Sørensen er kontakt person. Mit tlf nr 50111637.

7100 Vejle
26. jul.
CanicurPro, 60ml, probiotika hund/kat

CanicurPro, 60ml, probiotika hund/kat

150 kr.

Kosttilskud, Canicur Pro 60ml, probiotika Ikke brugt Udløbsdato 23.03.23. Til understøttelse af den naturlige tarmflora hos Hund og Kat. Til afhentning i Aalborg Øst.

9220 Aalborg Øst
31. jul.

Hunde sele/snor/halsbånd m.m.

200 kr.

god sele str. 90. god rem + halsbånd + pivting. godbid ting følger med. Alt i sort - er brugt. Prisen er samlet og fast på : NU 200,- ved hurtig handel ingen andre bud ønskes. mobilepay eller bankoverførsel. Ps. vil gerne kontaktes herinde på g&g ringer ikke op Sender også gerne med gls 48,- afhent i pakkeshop. Gerne hurtig afhentning. Se venligst flere annoncer.

9220 Aalborg Øst
24. jun.

Labrador hvalpe

8.000 kr.

Skønne Labrador hvalpe, født den 16.juli, klar til afhentning først i september. De er opvokset i stuen, er socialiseret og vant til børn og andre hunde. En kærlig familie hund og jagthund. Pris er fra 8000kr til 10000kr. Alt efter køn og farve?

9632 Møldrup
lør.

Fantastiske formel 1 labrador

10.000 kr.

Hvalpetid! ? Så fik vi 4 dejlige hvalpe på Bella (mor) og Grønnegårdens Dino (far) som er to fantastisk labrador formel 1. Vi vælger at beholde en hvalp selv i denne omgang, hvorfor 3 stk er til salg. Begge forældre med status AA i albuer og 00 i hofter, og helt fantastisk dejlige hunde. ?? Både far og mor er aktive og meget dygtige jagthunde, samtidig med at de er helt fantastisk hjemme/familie hunde med godt og rolig sind. Hvalpene forventes klar til afhentning fra 5. August, og er naturligvis chippet, vaccineret og registreret i hunderegistret ved afhentning. Ved interesse så kontakt på telefon, vi vælger at prioritere så hvalpen kommer til de helt rigtige hjem. Billeder er af mor, far og hvalpe fra sidste år på nøjagtig samme parring.

9700 Brønderslev
29. jun.

Shorty bull.

3.500 kr.

Så er det muligt at få Shorty bull race hund, med tavle, i det Sdr.Jyske. I slutningen af september 2022. Det er en skøn, sjov, adræt, bulldog, med sundere helbred, og kulde/varme selvregulerende. De er små og brede. Max højde 38 cm. Elsker at deltage i fam.livet. De er lydhøre, og aldrig kedelige. Du har hund i mange år i en shorty bull. 10 til 13 år, har du din bedste ven. Den kan gå med andre dyr og artsfæller, hvis den introduceres for det som hvalp. Den knytter sig utroligt meget til sin ejer/e. Ufattelig kærlighedsbombe. Den kan ejes af alle. Kræver ikke særlig hunde erfaring. En fast blid opdragelse og kærlighed. Vil du nå at eje en af disse hvalpe, og kan du tilbyde hvalpen et stabilt forever home, så kontakt os for nærmere. Der er meget få af dem i dk. Og vi laver kun stue hyggekuld engang imellem. Så vil du eje en hund ikke ret mange der har. Så er det med at slå til. Det er en 100 % lovlig hund. Og med ABKC tavle. Hvalpen er selvfølgelig service eftersynet hos dyrlægen, vac, chip, ormekur behandlet. Medfølger, stamtavle, start foder, halsbånd, snor, tæppe, legtøj, og gode råd. Der bet. et depositum på 3500,- som modregnes ved afhentning. Ved fortrydelse går pengene tabt. Yderst betalelig racehund hos os. Ved oprigtig interesse, kontakt os. På forhånd tak!

6372 Bylderup-Bov
lør.

Chihuahua hvalp

12.000 kr.

Smuk lille fræk sag, af kønnet pige. Født den 24 maj og klar til afhentning. Dejlig nysgerrig hvalp, opsøgende og vant til små børn og andre hunde. Hvalpen er vaccineret, chippet, har fået 3x ormekur og fint sunhedsbog. Prisen er 12000kr. Skriv eller ring for mere info De 2 sidste billeder er far og mor.

7830 Vinderup
27. jul.

Allergivenlige hvalpe - Japapoodles

13.000 kr.

- 2 tæver og en han tilbage. Fantastiske fældefri og allergi venlige familie hunde. Japapoodle hvalpe - Japansk Spids/Toy puddel. Efter ekstremt gode familie hunde. Dette er en blanding vi har haft stor succes med flere gange. Vi kan derfor stå inde for hvordan de bliver i sind og temperament. Hvalpene bliver omkring 5 kg i størrelsen, lidt mere kan ske for hanner. Hvalpe ejere beskriver hvalpene som charmerende hunde fuld af personlighed. Kærlige, hengivne og yderst inteligente. Let at træne, og nemme i opdragelse. Salgsklare i uge 34. Chippet, vaccineret og fået ormekurer ved afhentning. Der medfølger start foder til den første tid. Kom og vær med fra starten og følg jeres kommende familie medlem - vi har dørene åbne så vi finder de helt rigtige familier. Hvalpene opvokser på Egely som danner rammen for en skøn gård i Jelling med heste, andre hunde, børn, og i det hele taget et liv hvor der altid er fart på. Dette afspejler også jeres kommende familie medlem, som er en dannet lille hvalp der er klar på verden. Masser af billeder af tidligere hvalpe kan sendes, og ligeledes af mor og far hunde. Depositum: 2.000,- kr. (returneres ikke hvis man fravælger og købe). Der oprettes en Facebook gruppe hvor man kan følge sin hvalp uge til uge og være med på sidelinjen med sjove ting vi laver med hvalpene. Derudover holder vi dage hvor man kan komme og besøge sin hvalp.

7300 Jelling
fre.

Hundesnack kyllingehalse

175 kr.

Jeg sælger 4 poser a 500 gram tørrede kyllingehalse. Det er en snack til små og mellemstore hunde. Samt til voksne katte. Bedst før juni 2023. Ved afhentning sælger jeg 3 poser for 100 kr. Jeg har købt for stort ind af dem, derfor sælges de på denne måde.

8541 Skødstrup
i dag

Labrador hvalpe F1

6.000 kr.

Reservation af labrador F1 hvalpe Vi får hvalpe omkring den 20 august og så går der 8 uger før de kan rejse hjemme fra. Faren er ren labrador F1 med stamtavle Bertram. Moren er ren F1 dog uden stamtavle Begge forældre er dyrelæge godkendt til avl. Hvalpene bliver født inden for, og kommer i hænder med det samme, hvalpene bliver socialiseret og, får kontakt med børn. Og når de bliver gamle nok, får de lufte tur på græsplænen for at træne renlighed. De bliver dyrelæge kontrolleret, får ormekur 3 gange, sidste gang lige inden de bliver afhentet, de bliver chippet, og med registering I dansk hunde register. Med tilhørende stambog. Og vaccineret Begge forældre er rolige og friske hunde som har et roligt sind, men når der skal lejes eller de skal på jagt så er der fart over feltet. Så de kan bruges både som familie hund eller jagt hund. Ved resevering af hvalp betales 2000 kr Ingen refusion ved fortrydelse. Og resten ved afhentning af hvalpen Der er pt reserveret følgende 1 tæve 0 hanner Skriv privat besked ved reservation Billeder er fra tidligere kuld.

9330 Dronninglund
i dag

Staffordshire Bull terier

11.500 kr.

5 tæver 1 han De er 5 uger gammel de vil være slagsklare den 27-8-22 De vil vokse op i vores stue og være vant til hverdagens lyde og være sammen med 3 børn hver dag. Ved valg af en hvalp vil der skulle betales depositum på 2000 kr der ikke betales betale. Beløbet fratrækkes ved afhentning af hvalpen Uden stamtavle Mor hund har fået taget røntgen og blodprøve inden parring alt så godt ud Ved spørgsmål eller interesse skriv gerne på 28727511

6240 Løgumkloster
man.

Labrador hvalpe - sorte

7.000 kr.

7 kærlige labrador hvalpe efter 2 dejlige familie/jagthunde, søger nye hjem fra søndag den 7/8-22. Hvalpene er chippet, ormekurbehandlet og vaccineret inden fra flytning. Der er 1 han tilbage. (Sort / lyse blåt halsbånd ) Hvalpene vil være præsenteret for diverse lyde fra et hjem, her i blandt støvsuger, vaskemaskine, tørretumbler osv. De vil være vandt til børn og andre dyr blandt andet katte, høns og heste. Der skal betales depositum på 1500kr som ikke betales tilbage, hvis køber fortryder, men det vil blive modregnet i salgsprisen ved afhentning. Mor til hvalpene er brun, far er fox rød. Begge hunde er fantastiske familie hunde og bliver brugt på jagt. Hvalpen med mørkeblåt halsbånd er solgt. Hvalpen med brunt halsbånd er solgt. Hvalpen med beige halsbånd er solgt. Hvalpen med orange halsbånd er solgt. Hvalpen med lyserødt halsbånd er solgt. Hvalpen med grå halsbånd er solgt.

6683 Føvling
tir.

Labrador hundehvalpe

6.000 kr.

Vores hund Diva har fået 7 hvalpe, hvoraf der er 3 hanner til salg. Moren er halv Kleiner Münsterländer og halv formel 1 labrador, og faren er formel 1 labrador. Både mor er far er meget venlige, og Diva har før haft et kuld, hvor alle hvalpene var sunde og raske. Der er 3 sorte hanner tilbage, som kan hentes fra 19/8-22 i Lemvig. Der et et depositum på 1.000 kr., og så betaler man de resterende 5.000 kr. ved afhentning. Man kan kontakte 23 11 01 51, hvis man er interesseret.

7620 Lemvig
lør.

Hundehvalpe (labrador/Kleiner Münsterlän...

6.000 kr.

Vores hund Diva har fået 7 hvalpe, hvoraf der er 3 hanner til salg. Moren er halv Kleiner Münsterländer og halv formel 1 labrador, og faren er formel 1 labrador. Både mor er far er meget venlige, og Diva har før haft et kuld, hvor alle hvalpene var sunde og raske. Der er 3 sorte hanner tilbage, som kan hentes fra 19/8-22 i Lemvig. Der et et depositum på 1.000 kr., og så betaler man de resterende 5.000 kr. ved afhentning. Man kan kontakte 23 11 01 51, hvis man er interesseret.

7620 Lemvig
lør.

Labrador hvalpe sælges

9.000 kr.

Kun 2 sorte tæver tilbage! 9 smukke ægte labrador hvalpe, født den 10 juni, i forskellige farver: 1 hvid, 1 gul, 2 karamel, 5 sorte. En sort dreng, en karamel dreng, en sort pige og en gul dreng er allerede reserverede. Piger: 2 sorte og 1 gul/ karamel. Drenge: 2 gule og 1 sort. Første gang forældre, Mia (2.5 år gammel), gul/karamel Labrador, og Balto (5 år gammel) sort labrador, er begge den slank, muskuløs type labrador, dygtige, sunde familie hunde, gode med børn, andre hunde og katte. Hvalpene kommer i kontakt hver dag med mennesker, voksne og børn, andre hunde, da mormor bor samme med mor og faren kommer på besøg tit og med katte. Hvalpene er allerede blevet vant til at gå ud så snart de vågner til at tisse. De får mad i græsset så de bruger meget deres dejlige små næser. Ved reservation, der skal betales depositum på 2000 kr, vi modregner ved afhentning. Ved fortrydning bliver depositum desværre ikke betalt tilbage. Hvalpene er klare til at flytte til deres nyt hjem den 5 august, hvor de vil få en fotobog, foder og en klud med duft af mor og søskende.

5683 Haarby
1. aug.

Bichon Havanais Hvalpe

Sælges

Hvalpene er født og opvokset i vores køkken/alrum/stue, så de er opvokset med lyd og mennesker, samt hunde omkring sig og blevet socialiseret rigtig meget både af voksne og børn. De har avlsgodkendt forældre der begge er 0.0 i patella og fine i øjenlysning. Begge forældre vejer som voksne omkring 5-5,5 kg, så det er en fin lille størrelse hund. Inden afhentning sørger jeg for de kommer til sundhedstjek, bliver vaccineret, får 2 omgang ormekur, bliver chippet og så laver jeg en hvalpekasse til at starte på med kurv, mad, shampoo, børste og kam, guide, legetøj og stambog. Der er 3 hanner tilbage som er dem der ses på billederne, én sort med tan, én zobel og én chokolade med aftegn - Alle med chokolade gen. Sidste billede er mor og far.

5400 Bogense
23. jun.

Fransk bulldog

11.500 kr.

Min skønne hund, har fået 2 skønne hvalpe begge hvalpe er hanner. søger et kærligt hjem, det er salg klar den 28,7,22 hvalpene er vokset op I min stuen de vant til daglige lyde. hvalpene har Chippet,vaccine,sundhedsbog,Og har får 3 gang ormekur. De er registreret i dansk hunderegister Det får Foder til de første dage.og en lille legetøj. depositum på 3000 kr ved reservation af hvalpe beløbet bliver trukket fra prisen ved afhentning. Depositum gives ikke tilbage ved fortrydelse.

4220 Korsør
28. jul.

Rottweiler hvalpe til salg

8.000 kr.

Flotte Rottweiler hvalpe , 1 tæve og 3 hanner tilbage, fra sunde og raske forældre med dejlig sind, far med tavle efter tyske avlslinjer mor uden tavle men ægte og fået tjekket hofter og albuer. De er klar til at flytte hjemmefra den 16.8.2022. Hvalpe har fået ormekur, er blevet chippet, vaccineret og har fået sundhedstjek inden de flytter hjemmefra. Hvalpene er socialiseret og vant til andre hunde. Ved reservation lægger du 2500 kr, og rest på 5500 kr ved afhentning, reservation tilbagebetale ikke ved fortrydelse. Ved interesse må du gerne ringe til Lasse 20255254 eller Beate 20301991.

5672 Broby
tir.

Dejlige blandings hvalpe sælges..

5.500 kr.

Halløj bag skærmen :-) vi står med et kuld skønne hvalpe som er klar til at flytte hjemme fra d.15/8-22. så står du og mangler en ven for livet så findes han/hun måske her imellem disse vidunderlige vapser:) de er utrolig dejlige, frække og nysgerrig på livet, de er vant til katte og andre hunde. De har også set/mødt heste og høns som vi også har på stedet. De er ude og boltre sig det meste af dagen, det elsker de! men elsker også bare at blive nusset og snakket med.. De er i hænder HVER DAG. Hvalpene er født d 20/6-22. Moren: border collie/Australian Shepherd/Labrador. Faren: Berner sennen/Labrador. begge forældre er skønne sunde og raske familie hunde. De er alle ormebehandlet 3 gange når de rejser hjemme fra. De er chippet, vaccineret og er sundheds tjekket. Dyrlægen har sagt god for dem og sagt at de er sunde og raske og klar til deres nye start på livet. har du spørgsmål så er du velkommen til at kontakte mig på mobilen, gerne sms så ringer jeg når jeg har mulighed for det. Kun seriøse henv. ! Pris: 5500kr. Der tages depositum på 2500kr. Som IKKE tilbage betales ved fortrydelse, Og resten af beløbet betales ved afhentning. kun kontant betaling.

4200 Slagelse
i går

cockerpoo/ cockerdoodler

18.000 kr.

Så er der skønne cockerpoo/ cockerdoodler Vores dejlige tæve Muddi har fået 9 skønne hvalpe. Muddi er en grå/sort cockerpoo af egen opdræt. Muddis mor var cockerspaniel og far kongepuddel. Muddi er parret med Vatel som er en lidt mindre abrikosfarvet cockerpoo. Som er vist på billede 11 Det er anden gang Muddi skal have hvalpe sammen med Vatel. Forventet størrelse på omkring 13-15 kg. Det bliver nogen fantastiske hunde både som familiehund men er også som arbejdeshund. De er lette at omgås og lærenemme. Vi har dem som stue opdræt og de kommer i mange hænder af både børn og voksne. De vil blive miljøtrænet, renligheds trenet og vænnet til at gå med sele mm. Jeg udbyder dem allerede nu til salg. så det kan være muligt at følge hvalpene fra start. Hvalpene får ormekur, bliver sundheds tjekke, chippet og Vaccineret før de flytter hjemme fra. Ved købs aftale betales et depositum på 4500 kr. som ikke refunderes hvis man af en eller anden årsag skulle fortryde. Og det resterende beløb ved afhentning af hvalpen. Ved interesse skriv gerne en besked hvad i kan tilbyde- og søger en hund til, så ringer jeg tilbage hvis i ønsker at blive ringet op. Eller ring efter kl. 17

8600 Silkeborg
lør.

Chow chow hvalpe

17.500 kr.

Chow chow hvalpe søger deres evigt hjem. De vil blive sundhedstjekket, vaccineret og registret I danske hunde registre. Hvalpene er vokset op med små børn på 2 og 3 år . Og er vanttil diverse lyde . De vil blive socialiseret iblandt andre hunde, da vi også selv har endnu et firbenet familie medlem. Vi går meget op i hvalpe der trives i blandt mennesker og andre dyr . Derfor har vi stort fokus på tilvending af høje lyde og socialisering. Det utrolig vigtigt at hundene får en god og sund start på livet. Derfor ønsker vi at udvælge de kommende familier til hvalpene . Det vil sige vi er interesseret I at vide hvem I er og hvad I kan tilbyde hvalpen i Evt. Vil have interesse i. Chow chow racen er genialt meget renlig af natur og derfor har vi ikke så stort fokus på renlighed da 90 procent af hvalpene vil være 99 procent renlig ved 8-9 ugers alder . Men vi træner det selvfølgelig! Det bare vigtigt at man som chow chow ejer har fokus på socialisering og til vending! Også en masse kærlighed <3 Mor og faren er begge familie hunde med stort F ! Og har det dejligste sind . Begge sunde og raske. Der er mulighed for at møde mor men faren bor hos en anden skøn og dejlig familie . Måske man kunne lave en aftale om møde ellers så har vi en masse billeder . Skriv og få mere atvide hvis det vækker interesse og du tænker I kan tilbyde en af vores 4 benet små pels totter et trygt og dejligt hjem . OBS: sælges uden tavle Pris for hanner 17500kr Pris for tæver 18500kr . Der ligges et dep. På 3000kr . Som selvfølgelig vil blive modregnet ved afhentning af hvalp . Skriv gerne på annoncen så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt. Kun seriøse henvendelser! :)

7130 Juelsminde
24. jul.

Pomchi Hvalpe

12.000 kr.

1 hvalp tilbage - sød mørk pige :) Pomchi hvalpe til salg - utrolig skøn blanding af pomeranian & chihuahua. Moren er pomchi (beige), og faren er ren pomeranian (sort - på de sidste billeder) 1 han og 2 tæver Klar til at flytte hjemmefra sidst i juli eller i aug ved match :) Vant til katte, store børn og andre hunde. Opvokset i privat kærligt hjem på landet. Kr. 12.000,- incl. udgifter til dyrlæge (ormekur, chip, vaccination, reg. i Dansk hunderegister og tjek mv.) Venligst kun seriøse henvendelser fra voksne købere :) Depositum kr. 2000 betales ved indgåelse af købsaftale og fratrækkes betaling ved afhentning. Kontakt gerne via FB siden: https://www.facebook.com/pomchihunde Læs om racen her: https://www.dailypaws.com/dogs-puppies/dog-breeds/pomchi

5672 Broby
28. jul.

Cavapoo hvalpe :-) klar til nyt hjem 01/...

18.000 kr.

Cavapoo hvalpe sælges Født d. 1 juli så er klar til nye hjem 1 september ????? Mor er tricolore cavalier king charles spaniel. Fantastisk sød og energisk tæve, glad for alle mennesker og flink ved andre hunde. Helt rolig med børn og vant til at være med alle steder med både høns, geder og heste. Vejer 8.5 kg. Far er brun dværgpuddel. Han er kærlig, omsorgsfuld, sjov og legesyg. Han elsker andre hunde, børn og lange gåture. Vejer knap 4 kg. Hvalpene vokser op med alle hverdagens lyde og er vant til masser af besøgende i alle aldre. De er med i haven, og de kommer op til de skal flytte med ud at køre. De møder andre hunde, særligt lidt større hunde ? Alle hvalpene er naturligvis passet med ormekur, vacciner og får lavet sundhedstjek- og bog. De får naturligvis en lille afrejsetaske med - med lidt mad, tæppe og legetøj. Der er fem i alt, 3 tæver og 2 hanner, hvor jeg beholder en tæve selv ? Alle hvalpene er sorte med hvide aftegn - nogle af dem har lidt brunligt skær ?? Hannerne har begge snip, hvidt på poterne og brystet. Den ene tæve har en lille snip og lidt hvidt på poterne. Den anden har lille snip, hvidt bryst og hvidt på poterne - hun er reserveret ? De er alle allerede glade for menneskehænder og elsker at sove på en. Da jeg selv beholder en hvalp, kan jeg være fleksibel med afhentning ?? I er naturligvis velkomne på besøg - som udgangspunkt fra 4 ugers alderen. Depositum på 4000 betales ved reservation af hvalp og tilbagebetales ikke. Der laves kontrakt på hvalpene.

8250 Egå
1. aug.

Allergivenlige Mini Yorkie/morkie hvalpe

10.000 kr.

KØKKENOPDRÆT..micro /miniature Skønne små allergivenlige hvalpe efter smukke og kærlige forældre.. (Yorkshire terrier/Biewer Yorkshire terrier/malteser)moren vejer 2,5-3 kg og faren 1,4 . .Hvalpene er født og opvokset her i vores hjem og er derfor vant til alle dagligdags lyde med børn, voksne, katte og andre hunde. Hvalpene har ved afhentning fået 2 x ormekur, sundhedstjek, 1. vaccination og chipmærkning, og der medfølger en lille hvalpe pakke bestående af Royal Canin specialfoder, sundhedsbog, legetøj og sutteklud til at skabe lidt tryghed den første tid! Forældre haves! Salgsklar fra ultimo august..! SMS EVT. 22321195

7830 Vinderup
i går

Shih tzu hvalpe

11.000 kr.

3 LÆKRE HAN HVALPE TILBAGE Nu er det muligt at reservere jeres nye bedste ven. Ægte Shih tzu hvalpe født den 21/7-22 uden stamtavle men med slægtsnavnet Golden Happiness Bearer. Salgsklare 15/9-22. Hvalpene vil være sundhedstjekket, chippet, vaccineret og behandlet med ormekur inden afrejse, der medfølger lidt foder til de første dage, samt en klud der dufter af moren. De kommer fra stueopdræt og vokser op med andre hunde og børn, hvalpene vil være socialiseret og vant til alle hverdagens lyde:-) Ved reservation betales et depositum på 3000 kr som ikke refunderes ved fortrydelse men modregnes ved afhentningen. Der er 4 drenge og 2 tæver De 2 tæver er foreløbig reserveret, samt 1 dreng Prisen 11.000 Kontakt 61415959

9260 Gistrup
i går

Schæfer hvalpe 4 uger

6.000 kr.

Hej allesammen! Vores tæve har født 6 dejlige hvalpe den 8 juli. De kan besøges nu og ses. De er 4 uger nu og vi har givet dem navne. Der er 5 tæver og 1 han. 2 tæver er allerede reserveret. De første 4 billeder er de hvalpe som er tilbage :) Hvalpe er rene schæfer, der er korthåret ligesom forældrene. De vil være salgsklar fra den 2 september. Vi har begge forældre som også kan ses :) Forældre er sunde og raske hunde. De sidste billede er af far og mor. Alle hvalpe har det godt, de spiser rigtigt godt og er blevet meget dygtige at tisse udenfor. Vi bruger meget tid med dem, og vi sætter stort pris på at de skal være dygtige og dejlig socialiseret hvalpe ved afhenting af deres nye familie når den tid kommer. Ved afhenting af hvalpen, vil hvalpen have fået 3x ormekur, været til sundhedsundersøgelse, fået sin første vaccine samt været chippet. Hvalpe kan selvfølgelig reserveres for 2.000 kr. som selvfølgelig ved afhentning bliver trukket fra den oprindelige pris. Ved fortrydelse vil depositium ikke blive betalt tilbage. Vi bor i 6823 Ansager. For interrese skriv en besked til mig på 91729206.

6823 Ansager
tir.

Belgisk hyrde hvalpe med stamtavler

15.000 kr.

Belgisk hyrdehund malinoise hvalpe 10 stk. Super lækre små maller i rødgul med sort maske, enkelte med hvid stribe på brystet. 3 tæver ( 1 tilbage) 7 hanner (6 tilbage) Hvalpene vil ved køb være chippet, vaccinere og ormekursbehandlet. Stamtavle medfølger selfølgelig også. :) Hvalpene kommer af super gode linjer inden for brugsarbejde. Begge forældre haves og de bruges til hverdag som slædehunde, men har også været brugt inden for bidearbejde og spor. De er super lærenemme og generelt nemme at arbejde med. Hvalpene er af stueopdræt og bliver godt socialiseret af både mennesker og andre hunde. De vil når de bliver lidt ældre blive mental træner indenfor gang på glat og usikkert underlag så du og din hvalp kan få den bedste start på træningen. Belgisk hyrdehund er en hund der kræver meget motion og stimulation, men er også en super venlig, kærlig og loyal race. Hvalpekøbere skal godkendes til køb så skriv gerne lidt om jer selv og hvad i kan tilbyde hvalpen ;) Hvalpen er først reserveret ved betaling af et depositum på 1000kr som selfølgelig fraregnes ved afhentning Flere billeder og videoer kan ses på Instagram Jaco_penny Mvh Silje og Jens

7400 Herning
15. jul.

Ulvegrå schæfer hvalpe

9.000 kr.

Ægte ulvegrå schæferhvalpe, søger ny familie. Vi har 3 hanner tilbage! Hvalpene søger nye familier, som bor i hus, grundet at de kommer fra en gård, og derfor er vant til have, og godt med plads:) Ved afhentning vil hvalpene være - Vaccineret Sundhedstjekket af dyrelæge Fået ormekur. Chippet Klar til afhentning fra d. 25/06 Ved reservering bedes depositum på 3000 kr. For ydeligere spørgsmål, kontakt +45 42 42 97 86

4500 Nykøbing Sj
21. jun.

Golderman sælges

12.000 kr.

Denne fantastiske lille golderman som er "enebarn" søger en ny familie pr. 4/8, hvor hun er 8 uger gammel. D. 9/6 fik vores tæve denne ene hvalp. Moderen er en blandingsrace ml. en Dobermann og en Riesenschnauzer (billeder kan naturligvis fremsendes). Faderen er 100% ren Golden retriever. Hun er netop blevet chippet samt vaccineret og har fået udtalelsen "rigtig fin hvalp". Hun er enormt nysgerrig og er i fuld gang med træning af renlighed, hvilket hun er rigtig dygtig til. Hun giver endda ofte selv signaler til at ville ud. Derudover træner vi også kommandoen "sit" og "vent". Ligeledes vil hun også være vant til små børn som hun allerede elsker, alm. husstøj, have prøvet at køre bil mm. Vi forbeholder os retten til at vælge imellem eventuelle købere. Vi forventer ligeledes at det at anskaffe sig en hund er et velovervejet og gennemtænkt valg. Der betales et depositum på 5.000 kr. ved reservation, som ikke tilbagebetales hvis man fortryder. Beløbet bliver naturligvis fratrukket salgsprisen ved afhentning. Der vil også medfølge en lille startpakke til hende ved afrejse. Kom endelig og mød hende. Hun er bestemt et besøg værd. *** OBS OBS OBS *** FLERE BILLEDER KOMMER LØBENDE *** OBS OBS OBS ***

8722 Hedensted
20. jul.

Minnie bull 2xvac.

9.500 kr.

Sidste hvalp 1 Fawn . Minnie bull. F. 08/05 22. De er klar til nye kærlige familier som gerne har sat sig ind i hvad det vil sige at have en bulldog . De er i gang med renligheds træning.Og de vil elske en have at lege i . Deres mor er 87.5 % fransk og 12.5 % engelsk bulldog som var lille . Og deres far er ægte fransk med stamtavle. Begge forældre har gode luftveje og uden race relaterede sygdomme .De er vaccineret 2 gange chip mærket og registreret i Dansk hunde register . De er sundheds undersøgt uden bemærkninger og ormebehandlet . Vi har registreret godkendt kennel ved fødevarer styrelsen og faste dyrlæge kontroller med ene glade smeily. Med hver hvalp ved afhentning følger. Sundhed bog Arion medium hvalpe foder til 14 dg. Halsbånd og 2 m. Dressur line 3x legetøj Hvalpe guf Fleece tæppe Kontrakt 2 års garanti Samt moms kvittering inc moms

9510 Arden
tir.
Nordjysk Kennel og HundeShop v/Gitte Bjeldbak

Fransk bulldog hvalpe

Sælges

Velkommen til Kennel Yazoo For at komme i betragtning til en hvalp hos os, vil vi gerne høre mere om dig(en tlf samtale) Hvad kan i tilbyde en kommende hvalp og har i sat jer ind i racen? Vi består af Thomas på 48 år, sønnike Mike på 20 år og jeg Tina på 49 år. Vi bor i Nibe, 20 km fra Aalborg, sammen med vores 3 lækre buller basser. Molly på 3 år, Diesel på 17 måneder og sidste skud på stammen er Alba på 1 år. Molly er brindle, Diesel er blue/tan og Alba er lilac/tan. Her hos os, er vores hunde med i alt og de betyder alt. Når man vælger FB, så skal man være indstillet på at de: prutter, vil med med overalt, hader regnvejr og blæst. De elsker at være i centrum, loyale, ellers er de bare så lækker en race. De har hver især deres helt egen personlighed. Som vi siger herhjemme: "en gang FB, altid FB" Vi forventer hvalpe i August 2022- her er det Molly og Anker som skal være forældre. Vores hunde er med stamtavle ved DHL. Molly er avls godkendt med stor ros. Molly er testet for: Luftveje Patella HD AD Spondylose Ryg. Vi tager 1000 kr i venteliste gebyr, som fratrækkes ved køb af hvalp hos os. Trækker du dig fra listen, betales gebyret ikke tilbage. Vi tager kun 5 på venteliste til kullet 2022. 4 pladser tilbage Når hvalpene er 3 uger gamle, kan i komme og vælge jeres kommende pelsbarn.Der betales et depositum på 5000 kr. Begge beløb modregnes det totale beløb, som afregnes, ved afhentning af hvalpen, når den er 8 uger. Når hvalpene forlader hjemmet, for at komme ud til deres nye forever hjem, får de legetøj, mad til den første tid, halsbånd og line, mad skåle på stativ, samt et tæppe som dufter af mor. De har været ude og køre bil, været ude (hvis vejret er ok) Og selvfølgelig dagligdagens lyde. De vil være i hænder fra dag 1, da det er vigtigt, at de bliver håndteret. De bliver vejet hver dag. De er chippet, vaccineret, ormekur, sunhedsbog, registreret i dansk hunde register, stambog, samt lavet købsaftale Pris: 20.000- 25.000

9240 Nibe
22. jun.

Chow Pei Hundehvalpe

10.500 kr.

Lækreste Chow Pei hvalpe søger nye dejlige hjem :-) Mor: Chow Chow Far: Shar Pei Ved et et mindre uheld er dette glædelige B kuld kommet til verden D. 13.06.22 kl 07-11. De er klar til at flytte hjemmefra D. 08.08.22. De er renlighedstrænet, vaccineret, fået ormekur og har sundhedsbog med sig. De går daglig sammen med flere hunde og børn. Det er derfor en rigtig skøn familiehund. Jf. billederne og navnene: Boo: - Brun og korthåret - Male - Mest Shar Pei Basil: - Sort og langhåret - Male - Mest Chow Chow Baghera: - Sort og korthåret - Male - Mest Shar Pei Balto: - Sort og langhåret - Male - Mest Chow Chow Baloo: - Sort og langhåret - Male - Mest Chow Chow Kom endelig og se hvalpene. Mor og far kan opleves ved besøg. Hvalpene forventes at få et dejligt mildt og familievenligt sind. Ca 20 - 30 kg Billeder af A kuldet kan ligeledes fremvises efter ønske. Der skal lægges depositum på 3500 ved reservering. Det resterende betales ved afhentning. Kvittering medgives. Ring eller skriv endelig :-)

7400 Herning
31. jul.

Spanks Vandhund

12.645 kr.

100% Spansk vandhund hvalpe. Klar til afhentning i August. Dejlige mor og far med rolige sinde. Dyrelæge tjekket, chippet, vaccineret samt fået ormekur.

24983 Handewitt
2. jul.

Hvalpe søger hjem

11.000 kr.

5 fantastiske hvalpe leder efter deres kommende familier. Billede 1: Pink halsbånd Hun Billede 2: Blå halsbånd Han Billede 3 & 4: Grøn halsbånd Han Billede 5: Sort halsbånd Han Billede 6 & 7: Gul Halsbånd. Hun Billede 8 & 9: Alle hvalpene. Billede 10 & 11: Mor og far. Hvalpene er født d. 9/7-2022 Deres mor: Perle & er Chihuahua/papillion. Deres far: Ollie & er Coton De Tulear. Deres farmor har stamtavle. Deres farfar har papir på han er ren Coton. Hvalpene er klar til at komme hjemmefra d. 3/9-2022. Hvalpene er stueopdræt. Vi sætter en stor ære i at give hvalpene de bedste vilkår. De er vant til børn, vi har selv to drenge på 3 og 4 år, som giver dem massere af kærlighed hver eneste dag. Hvalpene får 3 x ormekur, bliver chippet, vaccineret, bliver sundhedstjekket & får sundhedsbog. Hvalpepakke medfølger til hver hvalp: Puttemadras. Foder 1 kg. Foder målebæger. Nogle forskellige godbidder Legetøj. Bamse. Hunde shampoo. Høm høm poser. Deres sundhedsbog. Ved reservation af en hvalp betales et depositum på 3000 kr, som ikke betales tilbage ved fortrydelse. Resterende beløb betales ved afhentning. Vi forbeholder os retten til at vælge den helt rigtige familie, til vores små guldklumper. Man er meget velkommen til at komme og se de små skønheder.

8382 Hinnerup
tir.

Chihuahua

9.900 kr.

Jeg har en lille hvalp, han er 4 uger gammel. bliver vaccineret og chippet inden afhentning. Blev født den 15. juni 2022. Annoncen er for booking af hvalp. Han er tre farvet. forældrene er på billederne. Han leder efter et nyt dejligt hjem.

7600 Struer
tir.

Kleiner Münsterländer hvalpe med DKK sta...

Sælges

Kleiner Münsterländer hvalpe med stamtavle. Min fantastiske tæve Selma har fået 9 stk. Hvalpe, 4 tæver og 5 hanner. PT 3 hanner til salg Kuldet er af DK02503/2019 BESS og DK02719/2013 CHICO. Begge forældre er ivrige jagthunde. Og er HD fri. Fødselsdato 7 juni 2022 og klar til nyt hjem 2 august 2022 uge 31. Senere afhentning kan sagtens aftales hvis det ønskes. Hvalpene bliver afleveret med DKK stambog, sundhed, vaccination, chip og ormekur efter dyrlægens forskrifter. Mor, Selma i daglig tale er en utrolig rolig familie hund, der er enorm god til at veksle mellem jagt og fritid. Hun er en god driver og tager fin stand. Der er også Schweissprøve på hende 400m 3 timer 1PR, indtil videre og hun viser super interesse for spor træning så det fortsætter vi med. Hvalpene er fra fødsel blevet håndteret af børn og voksne og de bliver leget med og luftet ofte. De vil blive præsenteret for forskelligt vildt når de bliver ældre, så indlæring af dufte kommer via leg. De er med i hverdagen hvor det er muligt, og vi bor på et landsted hvor de vil vokse op i rummelige omgivelser med masser af fri udendørs hvor der er god plads. Hvis det har interesse at købe en hvalp af mig vil jeg bede om 2000 i depositum før hvalpen er reserveret. Dette betales selvfølgelig tilbage i tilfælde af handlen ikke kan gennemføres på grund af sælger. Depositummet modregnes selvfølgelig når restbeløbet betales ved afhentning af hvalp. Følg gerne med i facebook gruppen hvor jeg løbende vil opdatere med billeder af deres udvikling. https://www.facebook.com/groups/1132545634257702 Ring eller skriv endelig for yderligere info. Henrik Mouritsen. Granbovej 2 9881 Bindslev. 29223896.

9881 Bindslev
i dag

Lilac Merle American Bully med fuld stam...

15.000 kr.

Skønne American Bully Hvalpe med fuld legal stamtavle fra American Bully Registry. Der er nu kun 1 han og 2 hunner tilbage. - Atlas: hanhund, lilac (chocolate med dilute), merle, tri/ tan points - Pixie: hunhund, isabella (cocoa/ fawn med dilute) merle, tri/ tan points - Amnesia: hunhund, lilac (chocolate med dilute), tri/ tan points De er pocket bullies, så de bliver en god, kompakt størrelse, muskuløse og solide, uden at være for store. (Race standard for pockets: hanner er mellem 35 og max 43 cm høje når fuldvoksne, hunner er fra 33 cm til max 40 cm). Hvalpene er stueopdræt, født og opvokset her hos os i vores hjem i Danmark, med masser af kontakt med voksne, børn og andre hunde. De er klar til deres nye hjem i august. Vi kan aftale afhentning så det passer med jeres ferieplaner henover sommeren. Forældrene er fantastiske eksemplarer på pocket bullies. Både mor og far er fra berømte bully linjer, afstammende fra blandt andet Sunshine Bullies i Brasilien samt Magbullies, Ultrabullies, The Bullyfarah. Mor kan naturligvis ses med hvalpene. Forældrene er begge sunhedstestede og er raske og sunde og uden nogen skavanker. Hvalpene kommer med: - Ejerbevis og registrering af stamtavle - Dansk hunderegister oprettelse - Chip - Sundhedsbog og dyrlæge undersøgelse - Ormekur x3 - Behandling mod lopper og andre parasitter - Giardia test før afhentning - Første omgang hvalpe vaccinationer - Købskontrakt - Hvalpepakke fra Arion Kontakt os endelig for mere information eller for at aftale besøg. Vi kan arrangere video opkald, eller I er velkonme til at komme og møde mor og hvalpe og se om de er noget for jer. Blå øjne, Lilac Merle American Bully m stamtavle Meget specielle farvede American Bully Hvalpe med stamtavle. Smuk og sjælden farve kombination. De er lilac tri merle samt en enkelt lilac tri. De har desuden skønne lyseblå øjne! De er pocket/micro bullies, så de bliver en god, kompakt størrelse. Der er nu kun 2 hanner og 2 hunner tilbage. Hvalp

3480 Fredensborg
lør.

Staff blandinger til salg

6.000 kr.

Mor: gadekryds Far: Staffordshire bullterrier 2 tæver (1 sort og 1 grå) 1 han (grå) Hvalpene er klar til afhentning d. 8/9/22 De vil inden afrejse have fået ormekur, være chippet og vaccineret Depositum ligges på 2000kr For billeder eller interesse send sms på: 91525270

5260 Odense S
2. aug.

labrador hvalp

5.000 kr.

dejlig sort labrador formel 1 tæve hvalp Bella hun er født d 5/6-22 og er klar til afhentning hun er chipppet,1.vaccine og har fået 2 ormekur hun sælges billigere da hun har en lille skønhedsfejl pga hun har for 2 uger siden bidt i et eller andet så hun fik et sår i munden og som nu er ved at blive bedre sidste billede er mor og far

9632 Møldrup
i går

American akita

15.000 kr.

Akita hvalpe søger nyt hjem fra d. 1 november. Der er 1 han og 1 hun De ville inden køb være socialiseret og vant til høje lyde, så som støvsuger mm.. De er klar til afhentning d. 6/5/2022 De ville alle være blevet sundhedstjekket, vaccineret, fået ormekur og chip. Der betales et depositum på 3000 kr. af reservation af hvalp. Ved Interresse send en besked eller for mere info. Hvalpene er uden stamtavle

8230 Åbyhøj
11. jul.

Tibetansk spaniel/ shih tzu hvalpe

7.000 kr.

Søde blandingshvalp søger sin nye familie. Alou er blanding af shih tzu /tibetansk spaniel. Hun vil være dyrlæge tjekket,chippet, vaccineret og ha fået ormekur inden afrejse. Hun er klar til at komme hjemmefra fra d 12 august Der vil blive taget et dispositum på 2000kr ved reservation som ikke vil blive tilbage betalt hvis man fortryder. De 2000kr vil blive modregnet ved afhentning. Da hun ikke sælges for en hver pris, vil vi ha ret til og vælge mellem evt køber.

5450 Otterup
tir.

Labrador f1 hvalp

8.000 kr.

Ren race F1 hvalpe uden stamtavle fra stueopdræt. 2 hanner. mangler deres nye jagtkammerat De er klar fra fredag den 22/7 i uge 29, mulighed for sener afhentning. De er vand til alverdens lyde da vi bor i midt i byen De er i hænder flere gange dagligt, både af børn og voksne. de er dejligt nysgerrige og opmærksomme på hvad der sker omkring dem. de nyder at være i deres løbegård i løbet af dagen når vejret tillader det. de har alle obligatoriske papirer og ormekur samt chip. Der tages depositum på 1500kr ved køb af hvalp.

8450 Hammel
12. jul.

3 lhasa apso hvalpe

12.000 kr.

3 smukke hvalpe sælges.1 tæve og 2 hanner De er født d. 26/6 og klar til afhentning d 21/8. De er født og opdrættet i stuen. Der er to piger og 2 drenge. Der opkræves et depositum på 2000 kr, ved køb. Begge forældre er rene lhasa apso er, men uden stamtavle.

7200 Grindsted
i går

Søde hvalpe

6.500 kr.

Små søde blandingshvalpe søger deres nye familier der er 2 piger og 1 dreng. Hvalpene er blanding af tzit tzu gravhund og chihauer. De vil være dyrlæge tjekket chippet vaccineret fået ormekur og være behandlet for lopper inden afrejse. De er klar til at komme hjemmefra 17 august. Kom og vælg din hvalp og følg den man er velkommen til at besøge den så tit man har lyst indtil den er klar til at komme med hjem. Flere billeder kan sendes. Der vil blive taget et dispositum på 2000 ved reservation som ikke vil blive tilbage betalt hvis man fortryder. De 2000 vil blive modregnet ved afhentning. Skal en af disse små skønheder være jeres/din så tøv ikke der er 2 langhårede og en korthåret

4100 Ringsted
i går

Søde hvalpe

6.500 kr.

Vi har 3 lækre hvalpe som er blanding mellem puddel / foxterrie de har idag været forbi dyrlægen og blive sundheds tjekket og chippet og vaccineret Og alt var i skønneste orden De er vant til børn og katte De har et dejligt sind og nyder at komme ud og lege Far puddel Mor foxterrie KUN EN HAN TILBAGE Født 10/06-22 Klar til at komme hjemmefra nu 05/08-22 2 hanner 1 tæve Pris 6500 Ved reservering betales depositum på 2500 som modregnes ved afhentning Depositum betales ikke tilbage hvis køber fortryder Skriv hvis i vil vide mere 25610996 Mvh Michael Vi har et kuld mere se evt min anden annonce under min bruger

7182 Bredsten
tir.

Hvid Schweizisk Hyrdehund

7.000 kr.

Vi har fået 6 smukke hvalpe d. 24/7, som alle er tæver. Super glad og god hundemor som passer rigtig godt på sine hvalpe En meget nysgerrig far der står på sidelinjen og føler godt med. Mor: har en fantastisk rolig sind, meget kærlig. elsker at være sammen med børnene, hun er lære nem og gåpåmod. Far; utrolig kærlig, tillidsfuld, vagtsom. Elsker at leje, gå tur. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra søndag d. 18/9 Der medfølger en hvalpe pakke når hvalpene skal hjemmefra. En hvalp koster 7000 Der betales 2000 kr for at reservere en hvalp og rasten betales ved afhentning. Prisen er lav sat som tingene er i dag. Vi vil bare gerne have at hvalpene for en kærlig familie.

7173 Vonge
2. aug.

Staffordshire Bull terrier

12.500 kr.

Vores smukke sorte tæve Diva har fået 5 skønne hvalpe 3 drenge og 2 tæver. Pige(uden halsbånd reserveret) Pige gul halsbånd(reserveret) Dreng grå halsbånd Dreng blå halsbånd(reserveret) Dreng brun halsbånd Hvalpene er stueopdrættet, og ville vokse op med vores to andre hunde, samt have og ha oplevet børn. Vi vægter rigtigt meget at hvalpene skal have brugt deres sanser rigtigt meget, og vi får det klædt så meget på vi kan til deres ny hjem. De bliver osse vænnet til normal hverdags støj, i hjemmet men osse små turer udenfor hjemmet. Faren er rød, med stamtavle, og har hverken haft allergi eller andre sygdomme. Moren er sort med hvid men dog uden stamtavle men 100% ren, og er osse allergi/sygdomsfri. Hvalpene har ikke stamtavle. Hvalpene ville blive undersøgt fra top til tå ved dyrlægen inden de kommer ud til deres nye hjem, de får osse 2*ormekur, bliver chippet og vaccineret, samt bliver registeret i dansk hunderegister. Hvalpenes nye familier får hvalpepakke med som indeholder, tæppe med duft af mor og søskende, hvalpe mad til første stykke tid, og en masse legetøj. Ved reservation betales et depositum på 2500kr. Depositum refunderes IKKE ved fortrydelse. Du/i kan følge hvalpene fra helt ny født, og indtil afhentning i vores Facebook gruppe, som man bliver tilføjet til ved reservation af hvalp, der kan i lige ledes ligge billeder/videoer ind af hvalpene når de er kommet hjem til jer fra os, så vi også kan følge med i deres opvækst. Der bliver lige osse lavet en kontrakt, som er muligt at læse igennem inden. Ring eller skriv for mere info/billeder, eller hvis i skulle have flere spørgsmål. :)) skriv gerne for interesse på nr 30145545 Hvalpene er salgsklar d.24 juni :) Hvis d.24 ikke passer med jeres ferie, kan der sagtens laves en aftale om anden afhentnings dato.

9632 Møldrup
14. jul.

Brune Labrador

10.000 kr.

Hvalpe chokolade brune, ægte med DJR stambog. Hvalpene er født d. 27/4, og salgsklare fra d. 22/6 - 2022 De har fået 2 x ormekur, sundhedstjek og 1. vaccination, inden de flytter hjemme fra. Det er den brede type, af forældre med god sundhedsstatus. Begge forældres sundhedsstatus Hofter: A, Albuer: O Alle brune, i flere generationer. De får lidt mad, med ved afhentning. Der er 2 stk. Tæver, endnu.

8600 Silkeborg
i dag

American Bully pocket

14.000 kr.

Vi har denne utrolig kærlige og opsøgende tæve tilbage fra vores kuld. Hun er virkelig fra en kvalitets blodlinie.?? Hun er 14 uger Prisen er sat så meget ned, at nu skal vi have fundet et kærligt hjem til hende, for det fortjener hun virkelig???? Se info på billederne. Far er toppen af poppen, fra den verdenskendte bully kennel "Big dogs Romania" og moren har blodlinier fra præcis samme sted. Faren har kostet 50000 kr Moren har kostet 42000 kr Så her er der altså virkelig snak om en hvalp, som kommer fra nogen rigtige gode forældre. Ved afhentning har hun fået ormekur, chip, vaccination og en sundhedsbog samt en ABKC stamtavle vil medfølge. Hun er ikke på vores adresse. Skal beses i Århus. Ved reservation påkræves en forudbetaling på 5000kr. Kun seriøse henvendelser, gå evt. Ind og læse om racen inden i tager kontakt??

8800 Viborg
søn.

Skønne Bichon Havanaris Hvalpe

9.500 kr.

Bichon Havanais Hvalpe.. 3 skønne Bichon Havanais hvalpe 2 tæver og 1 Han født 26.juni flytteklar fra 21/08 de kommer til dyrelægen 17/08 hvor de bliver chippet , vaccineret . og får udfærdige sundhedsbog FOTO 1 : HVID / BRUN TÆVE FOTO 2 : HVID / BRUN TÆVE ..... FREYA .... SOLGT FOTO 3 : 3 COLLER HAN .... SØLLE .... SOLGT FOTO 4 : raklame indsat af GULogGRATIS FOTO 5 : MOR COKKIE FOTO 6 : FAR JOEY Pris 9.500 kr. depositum ved indgåelse af købsaftale 2.500 kr. rastsum 7.000 ved afhentning af hvalpen hvalpen kan ikke hentes før den er 8 uger gammel Søndag i uge 33 ( 21/8 2022 ) Fremvisning kan aftales på TLF 50213461 sammen med hvalpen medfølger foder : 3 kg ARION Premium puppy mini , bidetorv , KW shampo og negle saks Race bichon Havanais. også kendt som Silkehund. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født i soveværelset hvor de tilbringer de første 2 uger sammen med moren hvorefter de flyttes til stuen hvor de kommer til at gå frit sammen med mor og 3 andre hunde, de er vandt til børn, samt hjemmets lyde, de bliver raneligheds trænet. venes til bad føn, klip af negle og pels Sundhed. hvalpene er chippet, vaccineret, 3 x ormekur, sundhedsbog , der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led,, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme.

5750 Ringe
3. aug.

Dejlige Dansk svensk gårdhunde sælges

7.500 kr.

Dejlige Dansk svensk gårdhunde sælges Født 14.5.22 Opvokset i stuen. Vant til børn og katte. Forældrene er søde og kærlige familiehunde med godt sind. Ved reservation betales et depositum på 1000 kr. Resterende beløb betales ved afhentning. Ring eller skriv gerne og hør nærmere.

4900 Nakskov
4. aug.

Lækre brune labradorhvalpe sælges

9.500 kr.

2 lækre labrador chokobamser født den 31/07 sælges. Der er 1 tæve og 1 han. De vil være salgsklare fra den 25/09. Racen er den gammeldags type og vi har selv moren og faren, som er fantastiske rolige familiehunde. Forældrene er der ikke stamtavle på, men det er der på bedsteforældrene, og forældrene har aldrig fejlet noget. De er sunde og raske. Ved afhentning af hvalpen vil der følge lidt mad med, sundhedsbog, 1 stk legetøj og et stykke af moren og farens tæppe. De vil være chippet, vaccineret, sundhedstjekket og have fået 2 × ormekur. I deres opvækst hos os vil de blive vænnet til alle dagligdagens lyde, så som støvsuger, vaskemaskine, radio mm. Vi har en datter på 8 år som med sikkerhed vil vænne dem til børn. Hvis man ønsker det, kan i komme hver uge og kigge og vi kan også sende billeder af dem til jer. Vi har en dejlig stor indhegnet have som de vil få lov til at løbe rundt og lege i. Ved reservation skal der betales et depositum på 3000 kr som bliver fratrukket prisen på købsdagen. Det bliver ikke refunderet hvis man fortryder. Ved overdragelse af hvalpen bliver der lavet en købekontrakt som skal underskrives af begge parter. Tæve 9.500 kr. Han 9.000 kr

6630 Rødding
tir.

Biewer Yorkshire terrier tæve

12.500 kr.

Sød lille biewer Yorkshire terrier tæve sælges. Født d. 7 juli 2022. Hun vil være salgsklar, når hun er 8 uger gammel d. 1 september 2022. Der mdf. Ikke stamtavle, men hun vil være chippet, vaccineret, og fået ormekur ved afhentning. Hun er stueopdrættet og vant til hverdagens forskellige lyde. Mor kommer fra Aalborg (uden stamtavle) Vejer 2,1 kg. Far kommer fra Tyskland (med stamtavle) Vejer 2,2 kg. Hun befinder sig i 7900 Nykøbing Mors Depositum er 3500 DKK. Skriv gerne for interesse eller info på tlf. 27516410

7900 Nykøbing M
søn.

6 dejlige Border Collie hvalpe søger nyt...

8.000 kr.

6 dejlige Border Collie hvalpe søger nyt hjem. Tilbage af kuldet er en hun (sidste billede) og 6 hanner, som til dagligt går med deres skønne forældre og bedstemor. Alle hvalpene er meget kærlige og kontaktsøgende, samt vant til katte. Der medfølger ikke stamtavle/-bog med til hvalpene, men der vil medfølge sundhedsbog, og de vil være vaccineret og ormekursbehandlet inden afrejse. Vi fortrækker et besøg inden afhentning, så forholdet mellem hvalp og evt. ejer kan vurderes. Vi vil gerne være sikre på at hvalpene kommer i gode hænder (: Ved interesse skriv eller ring til 23924669. Beklager på forhånd den dårlige mobildækning.

7260 Sønder Omme
3. aug.

Golden retriever hvalpe salgsklar d. 14/...

9.000 kr.

Salgsklar d. 14/8 Ikke flere hvalpe tilbage. Facebook: AK Golden Retriever Hvalpe En han og en tæve tilbage som søger sød familie :) Ægte og raske Golden retriever hvalpe søger kærligt hjem. Begge forældre er meget rolige af sind, og utrolig kærlige med gode gener. Vi har også morens søster herhjemme, så der er mulighed for at møde hende. Faren ses på de sidste to billeder. De bliver stueopdrættet så de vænner sig hjemmelige omgivelser, mennesker og hverdagslyde. Skriv gerne ved interesse herinde eller på 26232520 Inden afhentning bliver hvalpene dyrelægetjekket, vaccineret, chippet, dyrelægetjekket og får ormekur og sundhedsbog med.

8520 Lystrup
i dag

Brune labradorhvalpe sælges

10.000 kr.

Update: der er nu 3 hanner tilbage. 4 skønne hanhunde sælges. De er født d. 04.07.22. Forældre er begge brune Labrador Retriever af den sporty type, forældrene er både aktive jagthunde og gode familiehunde med et roligt sind. Forældrene er begge stambogsførte. Hvalpene er stueopdræt og vil i løbet af tiden hos os både blive vænnet til dagligdags lyde i hjemmet, katte, børn og gårdens dyr. Hvalpene vil gennem de første 8 uger blive introduceret for forskellige stimuli og underlag afhængig af deres udviklingstrin. Hvalpene vil inden de er 8 uger have fået 2 x ormekur, chip, vaccination, sundhedbog. Der medfølger en hvalpepakke ved afhentning. Hvalpene kan reserveres mod et depositum på 3000 kr. som ikke returneres i tilfælde af fortrydelse af køb. BEMÆRK: der er stambog på begge forældrene, men der laves ikke stambog på hvalpene. Sundhedsoplysninger: Faren er fri via aner for nasal parakeratose, EIC og CNM og der er ingen historik af HD eller AD i stamtavlen, hvis du har DKK medlemskab kan du selv tjekke: DK08469/2018 På morens side er anerne HD og AD: O eller A. Moren er DK14684/2022.

5700 Svendborg
i går

Coton de tulaer

16.000 kr.

De dejligste små uld totter søger kærligt hjem. Hvalpene klar til nye hjem den 27/8 Mor og far er ren coton de tulear med stamtavle Der er 2 piger og en dreng. Hvalpene er født i stuen og vokser op midt i stuen i hjem med børn og hverdagens aktiviteter. Masser af leg og kys og kram. Hvalpene får udelukkende kvalitets foder. Med sig får de mad tæppe og legetøj og Sundhedsbog. Hvalpene vil være vaccineret og og chippet samt fået ormekur før de hentes. Pris 3000kr i dep og 13000 ved afhentning. Ring og hør nærmere og aftal at kom og besøg hvalpene, deres dejlige mor og os. Mobil 42320205

8000 Aarhus C
i går
Side:af 2