Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Hunde

26
Galleri annoncer
Jack Russel

Jack Russel

8.500 kr.

Jack Russel hundehvalpe klar til nye hjem fra d.28. august. De er blevet meget socialiseret og van til børn. De er bor i huset og er i hænder det meste af tiden (0: Hvalpen er uden stambog, men begge forældre Jack Russel. De er chippet, ormekur, sundhedstjekket og vaccineret inden. Dep på 1500 kr.

5792 Årslev
fre.
Jack Russel hvalpe

Jack Russel hvalpe

8.000 kr.

Vi er nu næsten klar til at flytte hjemmefra! Jack Russel hvalpe fra d. 15. maj, kuldet bestod af 5 fine hvalpe - to tæver og tre hanhunde. Både mor og far har stambog. Begge hunde er korthåret og kortbenede. To hanhunde og en tæve er nu tilovers. 8000 kr for hanhundene og tæven koster 9000kr Glade og energiske hvalpe - er nu klar til at flytte hjemmefra. Hvalpene er sundhedstjekket ved dyrelæge, chippet, vaccineret og har fået ormekur. Tæven er med det hvide hoved, mens hanerne har sort og brun hoved med hvidt i midten.

9800 Hjørring
18. jul.
Jack Russell hvalpe

Jack Russell hvalpe

8.000 kr.

Jack Russell hvalpe. 3 hanner og to tæver. Født d 22 juli. Klar til at flytte hjemmefra 18 september. Begge forældre er ægte og ud af gamle jagt stammer. Moderen bruges meget på jagt, den er meget kærlig og elsker at ligge i sofaen. Hvalpene bliver ikke særig høje. Er ved at være nogle små søde krudtugler. Pris for en hvalp er 8000 kr og i depositum 2000 kr. Kom uforpligtende for at se dem . SMS gerne eller ring : 21492942. Vh Jens.

6440 Augustenborg
i dag
Jack russel terrier tæve

Jack russel terrier tæve

9.000 kr.

Jack russel terrier tæve med DKK papirer. Yuventa vil gerne bo i en rolig familie uden andre dyr og mindre børn, gerne nogen der er til lange gå ture og masser af kærlighed? Yuventa er en altid glad hund der kan med alle og altid møder folk med en logrende hale?? ?? Skriv gerne lidt om hvad i kan tilbyde og så finder vi en dag i kan komme og møde hende

6040 Egtved
29. jul.
Jack Russel Terrier

Jack Russel Terrier

123 kr.

Mille har den 6 maj fået et kuld skønne hvalpe, LILLE MODEL, som søger nyt og godt hjem, fra den 28 juni. Vores hvalpe er selvfølgelig med stamtavle. Hvalpene er ud af rigtig gode, brugs og udstillingshunde, samt fantastiske familie hunde. Mille har 1 præmie på udstilling, men samtidig en fantastisk udsmider, far Magnus har været den sikre, når mikkel skulle fra hus og hjem. Hvalpene er ved afrejse dyrlægekontrolleret, med sundhedsbog, chippet, vaccineret, 3 gange ormekur, og en lille madpakke med til deres nye hjem. Palle er nu ladt alene tilbage. Kig forbi der er kaffe på kanden. Kun telefonisk henvendelse tak. 97 16 60 18 20 41 26 80 Venlig hilsen Anny og Gunnar

7540 Haderup
25. jul.

Jack Russel terrier hundehvalpe

8.000 kr.

Ægte Jack Russel terrier hvalp mor er broken Faren er glat begge forældre haves. Jagtglade forældre. Født 6-4 . En hun tilbage

8581 Nimtofte
16. jul.

Jack Russell - 2 hanner - Stueopdræt

14.000 kr.

Jack Russell - Stueopdræt DKK Stamtavle 2 hanner født d. 20 Juli og salgsklar 14 september . White / Tan glathåret og lavbenet.. Når du køber mig så * har stamtavle i Dansk Kennel klub * jeg er vaccineret, * Jeg har sundhedsbog * jeg er blevet chippet, og registreret i Dansk Hunde register... * jeg har fået ormekure * jeg får Madpakke med til den første tid, samt tæppe og legetøj * Jeg er trænet med renlighed * Jeg har kørt i bil flere gange * Jeg er trænet med lyd CD med 48 lyde, Bl.a fyrværkeri Vi prioriterer sundhed og socialisering højt, så vi er opvokset i huset, som en del af familien, vant til andre hunde katte og familiens børnebørn. Vi kan både bruges til, jagt, agility og ikke mindst som et særdeles kært familiemedlem. Begge forældre er lavbenede og glathårede..

6230 Rødekro
søn.

Jack russel terrier hvalpe

6.000 kr.

3 Jack russel terrier hvalpe søger nye hjem. To tæver og en han. De er født d 11/7.22, klar til at flytte hjemmefra d 5/9.22. De vil være chippet, vaccineret, have fået ormekur, og have sundhedsbog med sig. Depositum 2000 kr

8800 Viborg
i går

Parring - Jack Russell terrier

4.500 kr.

Hugo er en ægte Jack Russell terrier med stambog fra JRTC. Hugo er en fuldkommen fantastisk 2 årig, kortbenet, broken White/tan Jack Russell, som følger de anbefalet vac. og sundhedstjek. Hugo er en legesyg, glad og tillidsfuld hund. Han har et dejligt sind og er den perfekte familiehund, som tilpasser sig familiens aktivitetsniveau. Hvilket betyder, at han både kan være energifyldt, men også afslappet og rolig. Han er vant til børn og andre hunde, sågår katte og kaniner. Og van til at komme med alle steder. Så hvis du står og mangler en virkelig dejlig og skøn hanhund, så ring til mig.

5270 Odense N
22. jul.

Jack Russel terrier Han hund  5-7  mdr

Købes

Den skal være korthåret Må gerne have opretstående øre Skal kunne være alene hjemme og kunne enes med en inde kat Det skal helst være den lidt høje model af racen Men ikke et must (Chippet og vaccineret)

8850 Bjerringbro
lør.

Yorkshire/ Jack russel hvalpe

9.800 kr.

D.16. april blev vi beriget med 6 skønne hvalpe. 4 drenge og 2 pige. Vi har nu 3 drenge tilbage. Vores Sally er en blandning af yorkshire terrier og border terrier. Faren er en ran Jack russel på stamtavle. Både mor og far er meget rolige af sind og gode som dagen er lang. Sally kan med alle hunde, store som små. Vi har også selv børn og hvalpene vokser op i vores stue med alle de lyder der til høre. Alle hvalpe har fået ormekur, vaccine og er chippet når de er klar til deres nye hjem, som vil være d.11.juni 2022 Har det fanget din interesse, så skriv en besked med lidt om dig selv. Vi tager kun i mod seriøse henvendelser.

3660 Stenløse
18. jul.

Jack Russel/Kleinspids blandingshvalpe

123 kr.

Super fine blandingshvalpe. Født 10/7-22. 5 Hanner og 1 Tæve (lys creme). Mor: Jack Russel blanding 8,8kg Far: Tysk Kleinspids 6kg. Meget ens af sind og fysik, adrætte, lærenemme, familiære, medium aktive (løber hurtigt??) og er sindsyg kærlige?? Har selv en af hvalpene fra hendes første kuld april ?21 (en han). Hvalpene koster 10.000,- chippet, ormekur, 1. vaccination, sundhedsbog og /-tjek. Ca. 10 uger gamle, hverdagstrænet, dyr, børn, maskiner, mennesker, miljø, kørsel, gå i snor m.m. Der forventes ca. 1 ugentlig besøg (såfremt kemien mellem Jer er der), så I og hvalpe kan opbygge et forhold, og I kan følge dem så tidligt som muligt. De er salgsklare den 5/9 (8 uger), men vil formentlig først flytte hjemmefra når de er 10 uger +/-. Jeg forbeholder mig ret til, at tale/mødes med evt. kommende familie før jeg vælger.

2730 Herlev
i dag

Jack Russell Terrier hanhund tilbyder ti...

2.000 kr.

Vores dejlige Skittels på snart 2 år er klar til at blive far til nogle skønne hvalpe? Skittels er ikke med stamtavle, men en dejlige familiehund, der er god til andre hunde, elsker at løbe og lege med børn. Skittels er sød, omgængelig og flot, glathåret, kortbennet, tricolore, meget sund og rask. Har aldrig været syg. Hvis nogen står og mangler en fantastisk hanhund, så har vi ham. Far til nogle dejlige hvalpe, derfor er vi ikke i tvivl om, at han ved hvad, hvordan og hvor ... :O Vi bor i Assens Skriv eller ring for mere info..

5610 Assens
2. jul.

Hvalpe til salg

6.500 kr.

Hvalpene er født 11.-6. 2022.De er fremragende familiehunde, lige så gode til jagt fra grav efter ræv og mårhund. MOR. Krydsning mellem Jack Russell og Tysk jagtterrie. FAR. Ren Jack Russell. Bliver ikke ret store. Skulderhøjde under 30 cm.Brystmål under 40 cm. Knud Sørensen. Tlf. 86387341 mobil 52387781.

8500 Grenaa
22. jul.

Tyskjagtterrier hvalpe.

5.000 kr.

Født 07-04.Suber jagt og familie hund.

9340 Asaa
2. aug.

Parring

3.000 kr.

Flot ægte Jack Russel terrier, Korthåret, lavbenet med stambog i JRTD. Klar til at sprede sine gener.

6971 Spjald
tir.

Jackchi sælges

3.500 kr.

Dejlig lille krudtugle på 1år søger nyt hjem krydsning mellem Jack Russell og chihuahua glad og godmodig hund

7300 Jelling
i går

AniOne sele til lille hvalp.

100 kr.

Rigtig dejlig blød hvalpe sele. Brugt til Jack russel hvalp. Vi har faktisk brugt den meget, men nu hvor den er nyvasket ser den helt ny ud. Blå og str. XXS.

8981 Spentrup
19. jul.

Skøn dreng

7.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge tilbage hvis man ønsker at resevere en hvalp skal man betale et dep. Som ikke tilbage betales ved fortrydelse

5471 Søndersø
i går

Rejseklar fredag

7.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge tilbage hvis man ønsker at resevere en hvalp skal man betale et dep. Som ikke tilbage betales ved fortrydelse.

5471 Søndersø
i går

Smuk pige

8.500 kr.

Mine forældres hund har fået skønne frække hvalpe som er rejseklar klar d.12/8 hvor de vil være chippet vaccineret og sundhedtjekket blanding af jack russel,dansksvensk gårdhund, chihuahua og pekingeser begge forældre kan ses og mødes de er begge rolig hunde. Der er 1 drenge og 1 pige tilbage tilbage hvis man ønsker at resevere en hvalp skal man betale et dep. Som ikke tilbage betales ved fortrydelse.

5471 Søndersø
i går

Ny Hundesele.

125 kr.

GRÅ SOFT SELE. , Ny Smart, blød og behagelig sele, som er syet med to lag netstof, så den er åndebar og føles blød for hunden, den giver samtidig ekstra styrke. som er skånsom overfor hundens ryg under gåture. Egnet til Jack Russel, Shi Tzu ell. lign. Halsmål 29 cm. Brystmål 36-48 cm. Længde 11 cm.

6100 Haderslev
4. aug.

Lille hund søges

8.000 kr.

LILLE/mellem hund søges:-) Jeg er 25 år og bor alene i 3500 Har en 2 værelses lejlighed på 69kvm med lille have til, og direkte ud til store skove og grønne områder - Derudover så er jeg dog også hjemme hos mine forældre min. En gang om ugen, og de har dog to hanhunde. En labrador og en Jack russel på hhv. 8 år og 8mdr. Men de sødeste hunde som intet gør - Jeg er desværre sygemeldt med depression pt. Så jeg mangler virkelig min fremtidige bedste ven, jeg kan kaste al min tid og kærlighed på - Jeg har haft hunde,katte og generelt dyr det meste af mit liv. - Jeg ønsker at træne en del så min kommende bedste ven bliver bedst muligt aktiveret <3

3500 Værløse
3. jul.

Chihuahua blanding

7.500 kr.

6 små lækre hvalpe, valgte at komme til verden fredag den 5 august, og søger derfor nye hjem, når de er gamle nok. De er flytteklar den 1 oktober. Mor som bor hos os, er blanding af Jack Russel terrier og Chihuahua. Hun er hvid med små brune pletter på hendes ører. Far er blanding af tibetansk terrier og Chihuahua. Han er hvid, langhåret, med sort/brun maske. Hvalpene bor i stuen, så de vil blive vant til hverdagens lyde, samt potte trænet ? Der er 4 piger og 2 drenge, som alle er hvide med brune og sorte pletter. De vil være chippet, vaccineret og fået ormekur inden de flytter hjemmefra. Der vil være et depositum på 2000, som ikke bliver refunderet, hvis man ombestemmer sig. Man er mere end velkommen til at se dem, inden man beslutter sig. Der vil komme flere billeder ind, når de bliver lidt ældre.

8586 Ørum Djurs
i går

Dværg puddel. Skønne unikke små Jackapoo...

18.000 kr.

Hvalpene er snart 6 uger gamle. Drengen er solgt. Skønne unikke små Jackapoo hvalpe. Min lille Jack Russell fødte d.30.6. 4 fantastiske hvalpe. Der er tre piger tilbage. De søger deres forever hjem. Mor er broken Jack Russell, 26 cm høj, hvid med tan aftegninger og vejer 5 kg. Hun er den sødeste og blideste hund, og mine små børnebørn har tumlet med hende, fra hun var lille hvalp. Far er dværgpuddel 29 cm høj og vejer 3 kg. Farven er fawn. Far fælder ikke og er allergivenlig. Mor fælder minimalt. Begge hunde er familie hunde og har fine stamtavler. Hvalpene vokser op i vores hjem, bliver kælet for og nusset og bliver vant til almindelige lyde og forskellige voksne og børn. Hvalpene ser ud til at få lidt krøllet pels efter far. Alle hvalpe har hvidt på bryst og poter. Hvalpene har gemmengået et sensor motorisk program, som betyder, at de bliver stærkere både psykisk og motorisk, hvilket gør dem rolige og tillidsfulde. Vi forventer en voksen vægt på ml. 3 og 5 kg. Stamtavler medfølger ikke. Prisen vil være 20.000 kr. Ved aftale om køb af hvalp betales et depositum på 5.000 kr., som ikke refunderes ved fortrydelse. Ved interesse skriv lidt om jer, og hvad I kan tilbyde familiens nye medlem. Pigerne vil meget gerne have besøg, så I lærer hinanden at kende. Spørg endelig, hvis I har spørgsmål eller andet. Billeder af hvalpene bliver løbende lagt på, efterhånden som hvalpene bliver større. Hvalpene vil være klar til deres nye hjem d.25.8. Jeg forbeholder mig retten til at vælge deres nye hjem. Nye billeder af hvalpene. De sidste 2 billeder er far og mor som hvalpe. Hvalpene bliver : Sundhedstjekket Vaccineret Ormekure Chipmærket Registreret i DHR Der nedfølger: Hvalpefoder til den første tid- et tæppe med duften af mor og søskende-et stk. legetøj og egen hundeseng.

8260 Viby J
i går

FOLLOW ME. Snudesele.

105 kr.

Nye HUNTER seler. Træningsgrimer der forhindrer din hund i at trække "Follow Me" kan anvendes på flere forskellige måder. * Snoren kan fastgøres ved snuden * Snoren kan fastgøres i nakken hvorved grimen fungerer som halvkvæler * Snoren kan fastgøres både i nakken og ved snuden * Grimen kan fungere som almindeligt halsbånd med halvkvæler. Forskellige str. XS. Bredde 15 mm. -- Jack Russel Terrier, Minni Pudler mm. S. Bredde 15 mm. -- Dværg Schnauser, Cocker Spaniel mm. M. Bredde 20 mm. Op til 30-40 cm

6100 Haderslev
10. jul.