Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Dyr og tilbehør

26
Galleri annoncer
Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

18.000 kr.

2drenge 1 pige Klar til at flytte 26/4

8471 Sabro
25. jul.
Staffordshire Bull terrier

Staffordshire Bull terrier

12.500 kr.

Vores smukke sorte tæve Diva har fået 5 skønne hvalpe 3 drenge og 2 tæver. Pige(uden halsbånd reserveret) Pige gul halsbånd(reserveret) Dreng grå halsbånd Dreng blå halsbånd(reserveret) Dreng brun halsbånd Hvalpene er stueopdrættet, og ville vokse op med vores to andre hunde, samt have og ha oplevet børn. Vi vægter rigtigt meget at hvalpene skal have brugt deres sanser rigtigt meget, og vi får det klædt så meget på vi kan til deres ny hjem. De bliver osse vænnet til normal hverdags støj, i hjemmet men osse små turer udenfor hjemmet. Faren er rød, med stamtavle, og har hverken haft allergi eller andre sygdomme. Moren er sort med hvid men dog uden stamtavle men 100% ren, og er osse allergi/sygdomsfri. Hvalpene har ikke stamtavle. Hvalpene ville blive undersøgt fra top til tå ved dyrlægen inden de kommer ud til deres nye hjem, de får osse 2*ormekur, bliver chippet og vaccineret, samt bliver registeret i dansk hunderegister. Hvalpenes nye familier får hvalpepakke med som indeholder, tæppe med duft af mor og søskende, hvalpe mad til første stykke tid, og en masse legetøj. Ved reservation betales et depositum på 2500kr. Depositum refunderes IKKE ved fortrydelse. Du/i kan følge hvalpene fra helt ny født, og indtil afhentning i vores Facebook gruppe, som man bliver tilføjet til ved reservation af hvalp, der kan i lige ledes ligge billeder/videoer ind af hvalpene når de er kommet hjem til jer fra os, så vi også kan følge med i deres opvækst. Der bliver lige osse lavet en kontrakt, som er muligt at læse igennem inden. Ring eller skriv for mere info/billeder, eller hvis i skulle have flere spørgsmål. :)) skriv gerne for interesse på nr 30145545 Hvalpene er salgsklar d.24 juni :) Hvis d.24 ikke passer med jeres ferie, kan der sagtens laves en aftale om anden afhentnings dato.

9632 Møldrup
14. jul.
English Staffordshire Bull Terrier

English Staffordshire Bull Terrier

18.000 kr.

English Staffordshire Bull Terrier, hvalpe, 3 uger , salgklar 8.6.22 Min dejlige hund Coco har kun født 1 skøn dreng i farven Rød og vi søger hans nye kommende familie. Hvalpen er stueopdræt, og i daglig kontakt med vores 2 børn. Hvalpen er med DKK stamtavle og ud af to fine forældre. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde, og begge forældre har DKK tavle Hvalpen vil være undersøgt af dyrlægen, chippet, vaccineret, og have fået ormekure inden flytning d. 8/6 hvor han vil være 8 uger. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke Som indeholder foder, legetøj samt tæppe der dufter af mor. Ved reservation betales et depositum på 4000 kr. Depositum refunderes ikke ved fortrydelse.

2300 København S
27. jun.
Staffordshire Bull Terrier Hvalpe

Staffordshire Bull Terrier Hvalpe

15.000 kr.

Fra lille stueopdræt. Vokser op med 2 børn på 4 og 7 år, samt vores 2 hunde. Er fra gode linjer så udstilling er også en mulighed, hvis du finder interesse for dette. Skønne hvalpe med godt mod på livet :). 5 drenge og 3 piger. Alle brindle, med lyse iblandt. Pris: 15.000 Må flytte hjemmefra efter d. 11/8-2022

4760 Vordingborg
tir.
Staffordshire Bull terrier hvalpe

Staffordshire Bull terrier hvalpe

16.000 kr.

Billeder af hvalpene ligger til sidst 7 smukke Staffordshire Bull terrier. De er nu 18 dage gamle 3 af dem er reserveret. Vi har 4 drenge tilbage. Den ene er blå med hvidt bryst. De andre er mørke men bliver nok mere brindel med tiden. De er efter gennem testet forældre. Far har A/A hofter. Mor B/B hofter Patella 0/0 AD 00 Ingen allergi. Lg2hda: negative HC :negativ Mor er mental testet som læsehund. Og bliver elektrisk når hun ser børn. Hun elsker børn. Hun har et meget godt sind.og nem og opdrage. Hun vejer 15.4 kg Han hunden vejer 17.5 kg 43 cm Han har utrolig mildt sind Han har været med til og opdrage hvalpe der mistet sin mor. Han er nem og opdrage. Vist han bliver truet af andre hanhunde så vælger han og trække sig. De er helt klart et besøg værd. Flere billeder kommer efter hånden som hvalpene udvikle sig. Hvalpene vil komme på græs ofte, og på den måde hurtig blive renlige. De kommer ud og køre korte ture i bil allerede fra de er 3 uger. Og på den måde blive vandt med kørsel. De møder heste og andre dyr. Så de bliver vandt med hverdags indtryk allerede fra start. De vokser op inde ved os. Med stamtavle fra DDH

5683 Haarby
ons.

Engelsk staffordshire bull terrier

17.000 kr.

1 skøn tæve i farven lys Brindle søger deres nye kommende familie. Hvalpene er stueopdræt, og i daglig kontakt med vores 5 børn. De kommer dagligt udendørs, og udforsker verden. Forældrene er skønne familie hunde, og haves begge som kan ses ved besøg. Hvalpene har: DKK stamtavle Fået 3x ormekur Dyrlægetjek /sundhedsbog Ved afrejser følger der en hvalpakke med. Som indeholder foder, legetøj samt tæppe der dufter af mor. Hvalpene er klar til og flytte hjemmefra d.1/10 hvor de vil være 8 uger. Står i og mangler jeres nye familie medlem, så i være velkommen til og kontakte os for mere info.

7171 Uldum
5. aug.

Staffordshire bull terrier

6.000 kr.

Eddie tilbydes til avl for første gang. Han har DKK stamtavle. 2 år gammel. Ring og hør nærmere.

9340 Asaa
14. jul.

Staffordshire Bull terrier

10.000 kr.

Staffordshire Bull terrier hvalpe 3 hanner 3 tæver! 1 hvid han, 2 brindle hanner og 3 brindle tæver. Super lækre racetypiske staffordshire Bull terrier hvalpe sælges. De vil ved afrejse være godt socialiseret, vant til børn i alderen 3-13 år, opvokset i stuen så de er vant til alle dagligdagslyde, de vil blive fodret med essentials hvalpefoder. De vil være dyrelæge kontrolleret, have sundhedsbog, fået ormekur, chippet, vaccineret og reg i dansk hunde register. Klar til at flytte hjemmefra medio september. Depositum 3000. Skriv eller ring gerne til os.

4200 Slagelse
6. aug.

Staffordshire bull terrier

9.000 kr.

3 tæver tilbage. Salgsklar 16/8-22 Staffordshire bull terrier 6 tæver og 1 han. Alle brindle. Hvalpene er stueoodræt og vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I hjemmet er der børn og anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familiehunde. Mor er uden Stamtavle og far med DKK tavle. Hver hvalp flytter her fra med følgende: 1. Vaccine 3x ormekur Chippet Registret i Dansk hunderegister Sundhedstjekket og sundhedsbog Hvalpepakke Ved interesse send venligst en sms eller mail med hvem i er og hvad i kan tilbyde en hvalp. Reservation af hvalp kan først gøres ved personligt fremmøde og vi forbeholder os retten til at vælge/fravælge købere. Reservationsgebyr 2000 kr. Der vil løbende komme flere billeder, som hvalpene bliver ældre.

4800 Nykøbing F
18. jul.

Rød Staffordshire bull terrier tæve

14.000 kr.

1 smuk rød staffordshire bull terrier tæve, ud af et kuld på 6, med DKK stamtavle sælges. Klar til at flytte hjemmefra den 7/8. Skriv eller ring ved interesse.

7400 Herning
15. jul.

Engelsk Staffordshire Bull Terrier

10.000 kr.

PARRING? Jordens skønneste familiehund ?? Marok er en dejlig dreng på 2,5 år og virkelig det bedste sind! Kan med alle hunde og børn.. (Med DKK stamtavle ) Så er du på udkig efter en dejlig hanhund til parring, så kontakt mig på 27150292.. Midtjylland

6920 Videbæk
i dag

Hvalpe staffordshire Bull terrie

10.000 kr.

Skriv sms ved hurtig svar. 30959860 1 tæver og 2 hanner tilbage ud af et kuld på 7 Smukke hvalpe, salgsklar den, 26/ 8 2022, bliver solgt med vaccination chip, dyrlæge kontrol , hvalpe pakke, og kontrakt, er stamtavle på far ikke mor, så hvalpe bliver solgt uden tavle, sunde og raske forældre, ved mere information skriv en SMS

4400 Kalundborg
i går

Staffordshire Bull Terrier

9.000 kr.

3 piger søger nyt hjem. De har fået sundhedstjek/bog, ormekur, blevet vaccineret, chippet og indregistreret. De er 8 uger så de er klar til at flytte nu. Har mor og far hjemme så se kan ses og opleves hvis det har interesse. Skriv for info.!

4000 Roskilde
i dag

staffordshire bull terrier hvalpe

8.500 kr.

4 tæver søger kærlige familier Hvalpene er født d. 13-7-22. Hvalpene er stue opdræt Vil vokse op inde i huset og blive vant til alle dagligdags lyde. I vores hjem er der børn og en anden hund ud over moren. Begge forældre er rolige, kærlige og sociale familie hunde. Moren er sort uden stamtavle. Faren er sort med stamtavle. Hvalpene er uden stamtavle. Hvalpen flytter herfra med: Vaccine, ormekur, chippet, registret i dansk hunderegister, sundhedsbog og sundhedstjekket. Hvalpene er salgsklar 7-9-2022 ved interesse kontakt Jette Hald mobil nr. 25573202 Ved reservation af en hvalp 3000 kr. i depositum.

5463 Harndrup
25. jul.

Engelsk staffordshire terrier

1 kr.

4 piger og 1 dreng <3 Salgs klare 2.10.2022

2450 København SV
3. aug.

Staffordshire hvalpe

21.000 kr.

Disse skønne og sunde drenge leder efter et nyt hjem - de er engelsk af ophav med meget fine papirer og forældre i absolut topklasse både af race standard men også i størrelse. Vi er 8 uger og trænger til at se lidt mere af verdenen Vi leder efter fornuftige ejere og vi vil gerne vide lidt om jer inden vi flytter ind ? Kontakt vores ejer på tlf og hør nærnwre

5200 Odense V
21. jun.

Engelsk Staffordshire bullterrier

12.000 kr.

4 piger og 1 dreng Så dejlige og smukke ???

2450 København SV
3. aug.

Engelsk staffordshire/ Boxer hvalpe

7.500 kr.

*Kan kontaktes på tlf 5211 3041 el. 4243 1190 Vores dejlige tæve, har født 9 skønne hvalpe. 5 piger og 4 drenge. Mor er Engelsk Staffordshire Far er Boxer Hvalpene vokser op I vores hjem, hvorfor de bliver vænnet til dagligdagens lyde fra børn, støvsuger osv. De vil også blive socialiseret af både vores børn og andre dyr i hjemmet. Hvalpene vil inden fraflytning have modtaget følgende: ? Sundhedstjek og medfølgende sundhedsbog fra dyrlægen. ? De vil blive chippet og registreret i købers navn ved Dansk Hunderegister. ? De vil blive vaccineret i forbindelse med sundhedstjekket hos Dyrlægen. ? De vil have fået ormekur (3 stk.). Depositum ved reservation af en hvalp er 2.500,-. (Depositum tilbagebetales ikke ved evt. Fortrydelse).

4970 Rødby
11. jul.

Blå Staffordshire bullterrier hvalpe

20.000 kr.

Vores Bella og Lennon er blevet forældre til 4 fine små guldklumper. 1 dreng søger derfor nyt kærligt hjem. Vi er et lille stue opdræt på Lolland, med vores 4 skønne staffer, Lennon, Bella, Lucy og Marley. Vores hunde er en del af vores familie og vores hjerter. Og vi ønsker det samme for vores hvalpe. Hvalpene vil være chippet, vaccineret, fået 3 x ormekur og sundheds tjek hos dyrlægen før de flytter hjemmefra. De vil være klar til at flytte fra mor og far i uge 42 De er HC og L2-hga fri. Hvalpene sælges med DKK stamtavle. Hvis i/du er interesseret i en hvalp fra os, så kan i besøge vores side Kennelbluedawn.dk for mere information. Kun seriøse henvendelser tak. Mvh Tina og Justin

4900 Nakskov
tor.

Staff hvalpe

16.000 kr.

Vores skønne kærlige glade hundepige, har beriget os med 6 skønne hvalpe 2 hanner tilbage Hvalpene vokser op, midt i vores lille hus, og er derfor med i al dagligdagens gøren, de vil være vant til alle dagligdagens lyde, og bliver overøst med kærlighed og kys. Når de små er klar til at flytte hjemmefra fra d. 28-08-22. Vil de være, vaccineret Chippet Ormekur Reg. Dansk hunderegister Sundhedsbog DKK stamtavle. De får en lille bamse el. Tæppe med (duft af mor) samt start foder m.m. 16.000 kr. Alt interesse skal henvendes til tlf. 40842426

3300 Frederiksværk
tor.

Hvalp

15.000 kr.

Klar til nyt hjem torsdag d. 11/8. Passet med alt og vokset op som en del af dagligdagen. Gode forældre med gode stamtavler. Smid gerne en besked ved interesse.

4760 Vordingborg
tir.

Staff

13.000 kr.

Hvalpe født d. 16/4 22, og klar til at flytte hjemmefra nu De er stueopdrættet og socialiseret med andre hunde. De er super tillidsfulde og kontaktsøgende. Hvalpene har fået sundhedstjek uden anmærkninger, chip, vaccination, ormekure og stamtavle i EKC (European Kennel Club) De er opvokset på kvalitetsfoder. Der medfølger en hvalpepakke med bl.a. foder, legetøj, tæppe med duft fra mor, halsbånd og snor og købskontrakt.

9370 Hals
22. jul.

Smuk tæve

4.000 kr.

Rigtig sød og smuk tæve søger nyt hjem. Bella er en bla af staffordshire Bull terrie formel 1 er sød og kærlig elsker børn og andre dyr.

8740 Brædstrup
29. jul.

Smukke hvalpe

8.500 kr.

Smukke hvalpe tiger stribet. Bla af staffordshire Bull terrie doque bodoux formel bla på mor siden. Faren er bla af presa canrio Bull mastiff søger nyt hjem fra d 7 august der medfølger en sæk foder og ligges et depositum på 2000. Der er 4 tæver og 6 hanner.

7160 Tørring
29. jun.

Vi savner en familie

8.500 kr.

DEM PÅ BILLEDERNE ER TILBAGE( der er 1 hun og 1 han tilbage) Mor er den sorte og hvide er blanding af Staffordshire Bull Terrier/ doktor Bordeaux/ formel 1 og bokser. Far er den tigerstribet er blanding af presa carnario/ Bull Mastiff.(billeder af forældre kan sendes da jeg har valt hvalpe billeder i stedet) Begge forældre er mega gode familie hunde som begge er vand til børn. Hvalpene bliver stueopdrattet og vil vænne sig til alle mulige forskellige lyde og så har jeg 3 drenge på 5 - 10 og 11 som også nusser med dem hver dag.Der følger en sæk hvalpe foder med så man kan køre stille over på det foder man selv vil køre med. Alle hvalpe får sundheds bog / chip/ormekur og vaccine. Forbeholder mig retten til at vælge mellem evt køber.

7160 Tørring
fre.

hunde hvalpe

8.500 kr.

De to skønne hunde har fået 11 hvalpe Faren er blanding mellem presa carnario / Bull Mastiff og triger stribet moren Staffordshire Bull Terrier/doktor Bordeaux / bokser og formel 1. Og den sorte Der er 7 hanner og 4 hunner på billeder er det de 4 hunner der kommer først Moren er trænet i jagt træning og også brugt lidt til jagt så en utrolig lydig og go hund Vi har også 3 børn på 11 - 10 og 5 så de lær at omgåes med det og vi har en labrador på 9 så de lær at omgåes andre ind deres mor. depositum 2000 før hvalpen er reserveret Der følger en sæk med hvalpe foder med som start så man selv kan få kørt hvalpen over i det foder man gerne vil have

7160 Tørring
9. jul.