Gulvlampe

468
Super fin standerlampe

Super fin standerlampe

600 kr.

Super fin standerlampe, Super fin lampe sælges. Lysstyrken og hældningen på lampen kan justeres. Der er nogle ridser på selve foden af lampen, men de ses ikke særlig tydligt.

5000 Odense C
i dag
Gulvlampe tilsalg!

Gulvlampe tilsalg!

150 kr.

Gulvlampe tilsalg!, Gulvlampe tilsalg, flot og god tilstand, er sjældent blevet brugt. Sælges pga. ønske om at købe en ny gulvlampe. Pris: 150.-kr Højde :183,5 cm Bud modtages gerne! Kontakt for flere informationer.

5000 Odense C
i dag
Plafon stålampe

Plafon stålampe

700 kr.

Plafon stålampe, Orginial lampe. Ny pris 4200 kr. Som ny. Lysstyrke kan reguleres trinløst

9800 Hjørring
i dag
Standerlampe

Standerlampe

200 kr.

Standerlampe, Standerlampe fra 50erne med indstillelig fatning så den kan vendes både op og ned.

9690 Fjerritslev
i dag
Gulvlampe

Gulvlampe

150 kr.

Gulvlampe, 2 x Gulvlampe i sort sælges. Pris pr stk 150.-

6715 Esbjerg N
i dag

Gulvlamp 3arme

200 kr.

Gulvlamp 3arme, flot gulvlamp sælges billigt

8270 Højbjerg
i dag

Nordlux gulvlampe

200 kr.

Nordlux gulvlampe, Gulvlampe, Nordlux 1989 Standerlampe halogen med to spot Højde 120 cm i stål med sandblæst glas skærme og lysdæmper.Mangler en pære Pris 200 kr.Skal afhentes .

5270 Odense N
i dag

Gulvlampe (nypris 2.000)

100 kr.

Gulvlampe (nypris 2.000), Flot skulpturel gulvlampe - sælges pga. sammenbragt famile og møbeloverskud

5000 Odense C
i dag

Globus gulvlampe

1.749 kr.

Globus gulvlampe, Elegant gulvlampe med flot rund kobberbelagt lampeskærm og slankt sort stålstel. Stemningsfyldt belysning, der samtidig tilfører hjemmet et eksklusivt look. Mål: H: 175 x B: 50 x D: 50 cm

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Stor Holmegaard lampe

4.000 kr.

Stor Holmegaard lampe, Elegant eksklusiv bord / gulvlampe model "Palace" designet af Michael Bang (1944-2013) i 1978, da han arbejdede på det daværende Fyens glasværk i Odense. Lampen er i massiv krystal glas, og giver et utroligt smukt og roligt lys. Sjælden udbudt lampe - produceret i meget begrænset antal. Lampens højde uden skærm : 50 cm. Diameter på glasfoden : 21 cm. Vægt : 4,3 kg. massiv håndlavet krystal glas. Monteret med helt ny hvid ledning og stik - helt som originalt. Skriv/kontakt mig på tlf. : 53 - 35.52.75. eller her. søgeord : bordlampe, belysning, glaskunst, gulvlampe, glas, møbel,

5230 Odense M
i dag

Louis Poulsen PH 80

4.500 kr.

Louis Poulsen PH 80, En utrolig flot Louis Poulsen PH 80 gulvlampe som står som en ny den har lige gået en ny storskærm på. Skilt af og vasket så den står som en ny. Kommer også til Horsens Jeg har også en kun med stikprop til kontakt også med ny storskærm pris 4200kr også bordlamper i pH 80 Der er også en med snortræk tænd/sluk også med ny storskærm lidt brugs slidtage på foden.

3600 Frederikssund
i dag

Papirslampe

75 kr.

Papirslampe, Velholdt gulvlampe med et godt lys sælges. Der er to fatninger inde i lampen. Højde 136 cm

5800 Nyborg
i dag

Rivola gulvlampe - Hvid

1.899 kr.

Rivola gulvlampe - Hvid, Flot hvid gulvlampe udført i metal, træ og stof. Denne lampe skiller sig ud med sin spændende sammensætning af materialer, hvilket giver designet et yderst indbydende udtryk. En enkel og stilfuld lampe, der rammer tidens moderne nordiske trend i boligindretningen.Mål: H: 170 x D: 40 x B: 86 cm

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Rubio gulvlampe

1.599 kr.

Rubio gulvlampe, Elegant gulvlampe med sort metalben og top udført i mat messing metal ramme. En stilfuld lampe der vil skabe et indbydende udtryk i dit hjem.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Kuenno gulvlampe

3.899 kr.

Kuenno gulvlampe, Stilen fra denne Kuenno gulvlampe efterlader ingen uimponeret. Et ekstraordinært stykke håndlavet møbel i rustik stil med genbrugte og snoede trægrene, der overrasker ved første øjekast. Et unikt design, der vil tilføre dit hjem kant og personlighed. Majestætiske grene omfavner hinanden og fører op i en bomuldslampeskærm, der giver den en naturlig og ren stil.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Noel standerlampe - Hvid

2.199 kr.

Noel standerlampe - Hvid, Vi står overfor en model, som er mere end blot en lampe. Et kunstværk i et minimalistisk og topmoderne design. Med sine flotte linjer, lækre farve og majestætiske position, der hæver over alt og alle, er denne flotte stanerderlampe fra Noel-serien udstryret med en marmorsokkel, der giver stabilitet og en lampeskærm i stof. Yderst behagelig og flot til ethvert hjem.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

BAYA 1 GULV LED 20/2,5W MESSING

1.699 kr.

BAYA 1 GULV LED 20/2,5W MESSING, BAYA 1 GULV LED 20/2,5W MESSING

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Paris Gulvlampe - Lampe i messing med st...

1.067 kr.

Paris Gulvlampe - Lampe i messing med stofledning på 210 cm Pære: GU10/5W LED IP20, Lampe i messing med stofledning på 210 cm\nPære: GU10/5W LED\nIP20. Stål

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Venia gulvlampe - Sort

3.399 kr.

Venia gulvlampe - Sort, Venia lampen er designet ud fra skandinavisk stil, der blander træ og metal i et smukt udført design med et slankt og minimalistisk look. Venia er fremstillet af træ og metal med en skærm i metal, der sikrer robusthed og kvalitet til din indretning. Lampen tændes/slukkes nemt ved brug af knappen, der er monteret på ledningen.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Frits gulvlampe - Lyseblå

1.849 kr.

Frits gulvlampe - Lyseblå, Stilren og enkel gulvlampe. Fod og lampeskærm er udført i lyseblå metal. Stellet er designet i lyseblå og guldbelagt metalt. Lampen tændes og slukkes nemt på knappen monteret i ledningen.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Osaka gulvlampe

3.599 kr.

Osaka gulvlampe, Osaka gulvlampe er en iøjnefaldende og dekorativ gulvlampe, som er udført af flettede træpinde på en fod i sort metal. Et yderst ektraordinært og kreativt design, der hylder naturen og giver hjemmet en varm og stemningsfuld belysning.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Lærke gulvlampe - sort

1.299 kr.

Lærke gulvlampe - sort, Lærke er en flot og funktionel sort gulvlampe i moderne design. Iøjnefaldende og alligevel afdæmpet.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Rakel gulvlampe - Sort

3.999 kr.

Rakel gulvlampe - Sort, Smart sort justerbar gulvlampe i ekstraordinært design udført i metal og et stativ i lyst træ. Denne lampe har et særdeles flot look, der er inspireret af de karakteristiske film studio lamper. Et ideelt valg, hvis du er på jagt efter unikt design og stemningsfyldt belysning til din bolig. Lampen tændes/slukkes nemt ved brug af knappen, der er monteret på ledningen.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Chester gulvlampe - Sort/kobber

999 kr.

Chester gulvlampe - Sort/kobber, Chester gulvlampe - Sort/kobber

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

UP 2 GULVUPLIGHT M/LÆSEARM SORTKROM

649 kr.

UP 2 GULVUPLIGHT M/LÆSEARM SORTKROM, UP 2 GULVUPLIGHT M/LÆSEARM SORTKROM

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Rika standerlampe - Hvid

1.799 kr.

Rika standerlampe - Hvid, Slank og kantet. Lamperne i denne serie er designet ud fra skandinavisk stil, der blander træ, metal og bomuld i et smukt udført design med et minimalistisk touch. Rika standerlampen er lavet af træ og metal med en skærm i bomuldsstof, der sikrer robusthed og kvalitet til din indretning.Fås også i Grå.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Frans gulvlampe - Mørkegrå

1.999 kr.

Frans gulvlampe - Mørkegrå, Flot gulvlampe i stilrent design. Fod og lampeskærm er udført i mørkegrå metal. Stellet er designet i mørkegrå og guldbelagt metalt. Lampen tændes og slukkes nemt på knappen monteret i ledningen.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Rivage gulvlampe

3.399 kr.

Rivage gulvlampe, Smart og justerbar gulvlampe i ekstraordinært design udført i metal. Denne lampe har et særdeles flot look, der er inspireret af de karakteristiske lamper fra et film studio. Et ideelt valg, hvis du er på jagt efter unikt design og stemningsfyldt belysning til din bolig. Mål: H: 166 x B: 70 x D: 55 cm

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Noel standerlampe - Sort

1.899 kr.

Noel standerlampe - Sort, Her er en model, som er mere end blot en lampe. Et kunstværk i et minimalistisk og topmoderne design. Med sine flotte linjer, lækre farve og majestætiske position, der hæver over alt og alle, er denne flotte standerlampe fra Noel-serien udstyret med en marmorsokkel, der giver stabilitet og en lampeskærm i stof. Yderst behagelig og flot til ethvert hjem.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Osaka gulvlampe - Metal

3.099 kr.

Osaka gulvlampe - Metal, Osaka gulvlampe er en iøjnefaldende og dekorativ gulvlampe, hvor lampeskærmen på ekstraordinær vis er udført af flettede træpinde. Skærmen er placeret på et spinkelt stel i metal, som skaber en lækker kontrast til det rustikke træ. Et yderst spændende og kreativt design, der hylder naturen og hjemmet stemningsfuld belysning.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Elly standerlampe - Sort

1.799 kr.

Elly standerlampe - Sort, Denne lampe udstråler glamour og klasse, der minder om noget fra en Hollywood-produktion. Stilfuld og elegant har den en struktur der støtter en lampe formet som en filmprojektor. Film har inspireret lidt af hvert, også møbler. Tjek denne lampe i et originalt og minimalistisk design ud, der diskret kan belyse din interiør og samtidig give det et moderne twist med kant og personlighed. Justerbar højde.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Piemonte gulvlampe - Sort

1.399 kr.

Piemonte gulvlampe - Sort, Sort gulvlampe i enkelt og moderne design med rene linjer. Skærmen og stellet er fremtillet af metal. Fås også i hvid.Mål: H: 80 x D: 15 x B: 20 cm

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

DUNDEE DON DIEGO GULV TURKIS

849 kr.

DUNDEE DON DIEGO GULV TURKIS, Retro gulvlampe i turkisfarvet metal med et charmerende look og en indbydende udstråling. Lampen er stabilt placeret på tre skrå ben, der er med til at understøtte det lette og luftige design. Her er en lampe, der giver et godt lys og som vil passe ind i det smarte og moderne hjem.

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Vina gulvlampe - Sort

1.499 kr.

Vina gulvlampe - Sort, Enkel og minimalistsik gulvlampe med justerbart stel og lampeskærm i sortlakeret metal. Et funktionelt design, der passer perfekt ind i den moderne boligindretning. Fås også i hvid.Mål: H: 177 x D: 35 x B: 68 cm

Hele landet
i dag
XL-Møbler.dk

Frits gulvlampe - Beige

1.849 kr.

Frits gulvlampe - Beige, Stilren og enkel gulvlampe. Fod og lampeskærm er udført i beigefarvet metal. Stellet er designet i beigefarvet og guldbelagt metalt. Lampen tændes og slukkes nemt på knappen monteret i ledningen.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Lizza gulvlampe - Grå

1.599 kr.

Lizza gulvlampe - Grå, Slank gulvlampe i smart design udført i et gråtfarvet metal, med elegant lampehoved. Denne flotte lampe kaster et godt direkte lys og er derfor ideel som læselampe.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Cobbery lampe

1.399 kr.

Cobbery lampe, Denne pendellampe er et sandt kunstværk. Kombinationen af fem lampeskærme lavet af klart glas og kobber i galvaniseret metal, giver et tidsløst udtryk som er både moderne og rustikt. Et enkelt, men samtidig elegant design, der kan tilføjes hjemmet og give varme og praktisk forbedring.Mål: H: 25 x B: 17 x D: 17 cm (pr. lampeskærm)

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Angolo gulvlampe - Hvid

2.599 kr.

Angolo gulvlampe - Hvid, Elegant gulvlampe med en lampeskærm med flotte flettede rattan detaljer og et slankt trebenet metal stativ som ben. Stemningsfyldt belysning, der samtidig tilfører hjemmet et eksklusivt look. Lampen tændes/slukkes nemt ved brug af knappen, der er monteret på ledningen.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Gl. Projektør

1.300 kr.

Gl. Projektør, Rigtig flot gammel vintage gulvlampe / industri projektør på metal trefod Sort, men med brugsridser og den helt rigtige patina. Lampen har et par store ?ører? / håndtag og kan indstilles i forskellige positioner og lampen virker naturligvis Jeg har 1 stk tilbage på stativ og 1 stk projektør uden stativ Tags: lygte lampe spot light spotlight gulv lampe

6900 Skjern
i går

Milano Gulvlampe - Lampe i sort med stof...

1.175 kr.

Milano Gulvlampe - Lampe i sort med stofledning på 200 cm Pære: 2 x GU9/2,5W LED IP20, Lampe i sort med stofledning på 200 cm\n\nPære: 2 x GU9/2,5W LED\n\nIP20. Stål

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Paris Gulvlampe - Lampe i sort med stofl...

580 kr.

Paris Gulvlampe - Lampe i sort med stofledning på 210 cm Pære: GU10/5W LED IP20, Lampe i sort med stofledning på 210 cm\nPære: GU10/5W LED\nIP20. Stål

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Rika standerlampe - Grå

1.799 kr.

Rika standerlampe - Grå, Slank og kantet. Lamperne i denne serie er designet ud fra skandinavisk stil, der blander træ, metal og bomuld i et smukt udført design med et minimalistisk touch. Rika standerlampen er lavet af træ og metal med en skærm i bomuldsstof, der sikrer robusthed og kvalitet til din indretning.Fås også i hvid.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Frits gulvlampe - Lyserød

1.849 kr.

Frits gulvlampe - Lyserød, Stilren og enkel gulvlampe. Fod og lampeskærm er udført i lyserød metal. Stellet er designet i lyserød og guldbelagt metalt. Lampen tændes og slukkes nemt på knappen monteret i ledningen.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Citrus gulvlampe

1.599 kr.

Citrus gulvlampe, Citrus gulvlampe

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

VINTAGE DON DIEGO GULV HVID

899 kr.

VINTAGE DON DIEGO GULV HVID, Moderne gulvlampe i hvidlakeret stål har et charmerende look og indbydende udstråling. Lampen er stabilt placeret på tre skrå ben, der er med til at understøtte det lette og luftige design. Her er en lampe, der giver et godt lys og som passer godt ind i det smarte og moderne hjem.Mål: H: 135,5 x Ø: 60 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Lampe

400 kr.

Lampe, Mesing gulv lampe Med lysdæmper

6000 Kolding
i går

Antik lampe

400 kr.

Antik lampe, Kom med bud

6000 Kolding
i går

Super fed gulvlampe

400 kr.

Super fed gulvlampe, Rigtig flot rød gulvlampe

9981 Jerup
i går

Ikea design lampe

1.895 kr.

Ikea design lampe, Rare IKEA Flor Table Lamp ORB BUBBLE LIGHT Modern JONISK DESIGN-CARL OJERSTAM. Lb4

8260 Viby J
i går

Helt ny gulvlampe

250 kr.

Helt ny gulvlampe, Helt ny Madrid gulvlampe inkl pære, fejler intet (fejlkøb), 125 cm høj, fra røgfrit hjem, afhentes i 9700 Brønderslev Nypris 379kr Sælges for 250kr

9700 Brønderslev
i går

Floss lampe

3.500 kr.

Floss lampe, Fin rød floss lampe med ny pære Seriøse bud modtages

7080 Børkop
i går

Gulvlampe

500 kr.

Gulvlampe, Flot gulvlampe "Model Eglo" h 150 ø 43

9000 Aalborg
i går

Lampe Med lysdæmpning

500 kr.

Lampe Med lysdæmpning, Flot gulvlampe med lysdæmpning fra herstal som ny

2670 Greve
søn.

METROPOLE gulvlampe, 2 arme, sort - Helo...

750 kr.

METROPOLE gulvlampe, 2 arme, sort - Helo Design, 150 cm. høj, hver lampe har egen afbryder. Giv evt. et bud.

5700 Svendborg
søn.

Industri buelampe sort

BYD!

Industri buelampe sort, Bliver ikke brugt. Sælges for et godt bud!

8752 Østbirk
søn.

Gulvlampe

600 kr.

Gulvlampe, Fin og velholdt gulvlampe, stålfod og mælkehvid skærm. Lampen har en lille usynlig og ubetydelig fejl indvendig. Nypris ca 2800 kr

5250 Odense SV
søn.

Gulvlampe

200 kr.

Gulvlampe, Gulvlampe fra ABO Randers E122. H. 137 cm. Alm. Aldersrelateret brugsspor. Skriv PB

9575 Terndrup
søn.

Gulvlampe

BYD!

Gulvlampe, Gulvlampe sælges ,pga ny indretning.

6100 Haderslev
søn.

Gulvlampe med justerbar højde

200 kr.

Gulvlampe med justerbar højde, Flot, brugt "Nyfors" justerbar gulvlampe i hvid (Ikea) sælges grundet pladsmangel. Så god som ny!

6940 Lem St
søn.

A Simple Mess lampe

200 kr.

A Simple Mess lampe, A Simple Mess Knold lampe

9000 Aalborg
søn.
Side:af 8