Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Bilferie til Tyskland

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis du overvejer at tage på bilferie til Tyskland, er der et par ting, du skal vide. Her er vores guide til, hvordan du får mest muligt ud af din rejse. Tyskland er et stort land, så du skal sørge for at have et godt kort (eller et GPS-system), så du kan komme rundt. Autobahn er den berømte tyske motorvej, og det er værd at bemærke, at der ikke er nogen national hastighedsbegrænsning. Der er dog nogle strækninger med hastighedsgrænser, så tjek altid skiltene nøje. Brændstofpriserne kan variere afhængigt af, hvor du befinder dig i landet, men de er generelt rimelige. Du kan nemt nok finde tankstationer, selv om de kan være færre og mere spredte i landområderne. De tyske motorveje er for alle former af biler lige fra en stor rummelige Volvo XC90 til en lille og vaks Renault Clio
 
Tyskland har så meget at byde besøgende på, lige fra den travle by Berlin til de eventyrlige slotte i de bayerske alper. Hvis du er på udkig efter nogle naturskønne køreture, kan du tage til Schwarzwald eller langs den romantiske vej. Eller hvorfor ikke udforske et af Tysklands mange vinområder? Moseldalen og Rheingau er begge gode valg. Det bedste tidspunkt at besøge Tyskland på afhænger af, hvad du vil se og lave. Hvis du har planer om at tage ud at køre, er sommermånederne det bedste tidspunkt at tage af sted på. Vejret er normalt godt, og der er mindre risiko for sne eller is på vejene. Hvis du derimod er mere interesseret i at udforske byer som Berlin eller München, kan foråret eller efteråret være bedre, da vejret er køligere, og der er færre turister. 
 
Hvad skal du spise og drikke? 
 
Tyskland er berømt for sin øl, så sørg for at prøve noget, mens du er her. Der er hundredvis af forskellige mærker at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en, du kan lide. Og hvis øl ikke er din ting, bare rolig - der er masser af andre muligheder. Tyskerne elsker også deres kaffe, så du kan finde masser af caféer, hvor du kan tage en pause. Når det kommer til mad, har Tyskland noget for enhver smag. Hvis du er på udkig efter hjertelig mad, kan du prøve nogle traditionelle retter som surkål eller pølser. Eller hvis du er i humør til noget sødt, hvorfor så ikke prøve Schwarzwaldkage eller æblestrudel?
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.