Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Derfor kan det sjældent svare sig at foretage dækskift selv

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er de færreste, der er i tvivl om, at det er vigtigt, at man sørger for at skifte mellem sommer- og vinterdæk. Rigtig mange bilejere vælger at gøre det selv, når det er tid til et dækskift, men faktum er dog, at det faktisk sjældent kan svare sig at gøre det selv.

I stedet bør du finde et værksted, der kan klare det for dig, da der ofte er en række fordele ved at gøre dette. Er du i tvivl om, hvorfor du ikke bør gøre det selv, skal du blot læse med herunder.

Er sjældent ret dyrt

En af grundene til, at det sjældent kan svare sig, at man gør det selv er, at det ikke er specielt dyrt at få hjælp til det. I de fleste tilfælde koster det nemlig ikke mere end 3-400 kr. at få hjælp til det, da det er en rutineopgave for ethvert værksted.

De fleste vil derfor kunne erklære sig enige i, at det giver god mening at betale denne sum penge for det, da man dermed slipper for selv at skulle bakse rundt med en donkraft mv. Derimod kan man nyde en kop kaffe, mens mekanikeren klarer det.

Afbalancering og kontrol af dæktrykket er inkluderet

Når du vælger at få et værksted til at stå for at skifte dine dæk, så er det ikke blot selve dækskiftet, de står for. De sørger nemlig også for, at de nye dæk bliver afbalanceret, så du er sikker på, at din bil kommer til at køre, som den skal.

Ydermere kontrollerer de også dæktrykket på alle fire dæk, inden de afleverer bilen til dig. Derfor skal du ikke være bekymret for, at der ikke er nok luft i dækkene, fordi de har ligget stille i et stykke tid.

Mange tilbyder også dækopbevaring

Det er ikke alle, der har plads til at have fire dæk opbevaret derhjemme, når de ikke er i brug. Det er især tilfældet for folk, der bor i et lille hus eller i en lejlighed. Her kan det være en fordel at få et værksted til at klare dækskiftet, da mange af dem også tilbyder dækopbevaring.

Vælger du også at få dækopbevaring med, skal du slet ikke have noget med dækskiftet at gøre. Det eneste, du skal gøre, er at køre ud til værkstedet. Her afleverer du blot din bil, og kort tid efter får du den igen, men denne gang med nye dæk på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.