Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Derfor skal du købe dit tøj brugt og bæredygtigt

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Der er rigtig mange gode grunde til at genbruge og købe sit tøj brugt. Du kan blandt andet spare gode penge, og så kan det at købe brugt tøj og genbruge sit eget være med til at reducere miljøbelastningen. Jo flere personer, der bruger et stykke tøj, jo færre stykker af tøj er der brug for, og man undgår dermed at købe nyt hele tiden. Det er altså en bæredygtig løsning, der på mange måder godt kan betale sig.

Find brugt modetøj
Shopper du dit tøj brugt, kan du indimellem være heldig at finde tøj, der både er af virkelig god kvalitet og stort set ikke er brugt. Det sker af og til, at man køber noget tøj, man desværre ikke får brugt specielt meget. Nogle leverer det til genbrugsbutikker, og andre sælger det selv som brugt tøj. Der er eksempelvis i dag masser af platforme, hvor folk sælger deres tøj, sko, accessories og meget mere, som de ikke længere selv ønsker at bruge. Derfor kan du altså være heldig at finde lækkert tøj, der stort set ikke er brugt. Ikke nok med det, så er priserne som regel ekstra gode, eftersom tøjet jo ikke længere er spritnyt.

Shop mærker såsom Zhenzi
Hvad end du shopper dit brugte tøj i en genbrugsforretning eller direkte fra private personer, så er der som regel gode muligheder for at finde kvalitets- og modetøj. I genbrugsforretninger vil du indimellem opleve, at du falder over tøj fra kendte mærker. Det samme gælder for de forskellige online platforme med genbrugstøj. Her kan du som regel søge specifikt efter et bestemt mærke, hvis det er det, du ønsker. Leder du eksempelvis efter plussizetøj fra mærker Zhenzi, vil du nemt kunne sortere alle annoncer og varer efter lige netop dette søgekriterie.

Lækkert plussize tøj til kvinder fra Zhenzi
Zhenzi er et dansk modebrand, og så er de et af de førende brands inden for plussizetøj til kvinder. Tøjet de producerer er moderne og følger alle de nyeste trends. Det er perfekt til dig, der bruger tøj i plussizestørrelser og gerne vil se moderne og smart ud. Zhenzi tøj er også designet, så det har en løs og lækker pasform. Den gode pasform gør, at tøjet altid er super behageligt og komfortabelt at have på. Det sidder ikke og strammer og er ubehageligt at iføre sig og have på en hel dag ad gangen. Det er derimod tøj, du har lyst til at have på hver dag, og som altid vil have sin plads forrest i skabet.

Shopper du tøj fra Zhenzi kan du finde tøj i smukke neutrale farver såsom sort, grå, hvid og dæmpede jordfarver. Hvis du derimod er til tøj med lidt flere farver på, så er Zhenzi også det helt rette valg til dig. Hos Zhenzi finder du nemlig modetøj med lækre farver, mønstre og print. Zhenzi har altså noget for enhver smag, og så kan det jo være, du er heldig at finde det brugt, så du kan være med til at gøre en fordel og shoppe bæredygtigt.

Kan alt tøj købes brugt?
I princippet kan det meste tøj købes brugt, så længe det ikke er for slidt eller gået i stykker. Når det så er sagt, kan de fleste nok også komme i tanker om et stykke tøj eller to, de ville foretrække at købe fra ny. På denne liste ville de fleste nok placere sådan noget som brugte underbukser og sokker. Mange vil nok mene, at det er det værd at købe sine sokker fra ny, så man ikke skal bruge de samme sokker, som andre har gået rundt i. Heldigvis er sokker som regel ikke specielt dyre, og så er det jo en beklædningsgenstand, der indimellem skal udskiftes, da de umiddelbart slides op hurtigere end bukser, bluser, kjoler og andre tøjdele.


Køb bæredygtige sokker fra ny
Selvom du ikke køber dine sokker fra genbrug men derimod fra ny, så kan du heldigvis stadig tage bæredygtige valg, når du shopper. Du kan nemlig vælge at købe bambus strømper i stedet for almindelige bomuldssokker. Bamussokkerne er nemlig både bæredygtige og miljøvenlige. Dette skyldes, at bambus er blandt de hurtigst voksende planter i verden. Ikke nok med det, så vokser de helt uden brug af pesticider.

Bambussokkerne har også mange andre gode fordele. Strømperne er lavet af bambusfibre, og disse fibre indeholder antibakterielle egenskaber, som blandt andet er med til at holde pollen og støvpartikler nede. Dette er med til at gøre sokkerne allergivenlige og perfekte til de personer, der dagligt er plaget af allergi.

De antibakterielle egenskaber er ligeledes med til at modvirke sure tæer, når du hele dagen traver rundt i indelukkede sko. Det er nemlig således, at de bakterier, der udvikler dårlig lugt, har svært ved at trives i bambusfibre. Bambussokkerne er også langt mere svedabsorberende end almindelige bomuldssokker, eftersom bambusstrømperne har en god sugeevne, der er med til at gøre dem åndbare og dermed behagelige at have på.
 
Der er altså rig mulighed for at finde brugt tøj rundt omkring. Dog kan det altså godt betale sig at købe beklædningsgenstande såsom sokker fra ny. Heldigvis kan du jo altid ty til bambusstrømperne, så du stadig lever op til alle de gode, bæredygtige principper.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.