Epoxygulve til hjemmet eller virksomheden

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med et epoxygulv får du en slidstærk, holdbar og hårdfør gulvløsning, der giver et elegant udtryk til rummet. Epoxy er nemlig tre gange så stærk som et betongulv, hvilket gør den til den stærkeste gulvløsning på markedet. Det betyder, at gulvet er ideelt til blandt andet virksomheder, lagerhaller og autoværksteder, hvor der er tunge maskiner og meget daglig slid. Ligeledes er det ideelt at bruge i hjemmet i blandt andet køkkenet, badeværelset eller kælderen. 


Er du i tvivl om, hvorvidt et epoxygulv er det rette for dig? Så læs endelig videre, hvor vi kommer nærmere ind på, hvad fordelene ved et epoxygulv er, og hvad vi hos Neo Coating tilbyder, når du skal have belagt din næste gulvløsning. 


Hvad er fordelene ved et epoxygulv?

Fordelene ved et epoxygulv er mange. Det er først og fremmest en slidstærk gulvløsning, der tåler meget belastning med tunge maskiner. Det hærder fugefrit, hvilket gør det ideelt til rum med komplekse geometriske former. Samtidig med det, er det let at rengøre og resistent overfor kemikalier, olier og rengøringsmidler. Den fugefrie belægning betyder desuden også, at der ikke ophober sig snavs i sprækker og langs fodlisterne. 


Epoxygulvet kan desuden tilpasses, så du kan få dine ønsker om forskellige funktioner opfyldt. Det kan blandt andet være, at du ønsker skridsikkerhed, ekstra lyddæmpning eller elektrisk ledeevne? Uanset hvad dine ønsker måtte være, leverer vi hos Neo Coating en bred vifte af gulvløsninger, som lever op til de krav du eller din virksomhed har. 

 

Skræddersy dit epoxygulv med os 

Hos Neo Coating gør vi os umage, så du kan få det gulv, du ønsker. Det betyder, at du altid har en finger med i spillet. Du kan vælge din gulvløsning i alle tilgængelige RAL- og NCS-farver, som er både lys- og farveægte, hvilket betyder, at gulvets farve ikke falmer over årerne. 


Har du ønsker om at få implementeret din virksomheds logo i gulvet, eller har du andre forslag til gulvets udtryk, strækker vi os langt for at få dine ønsker opfyldt. Foruden epoxygulve tilbyder vi også industrigulve med samme gode kvaliteter og egenskaber, der kommer til sin ret på arbejdspladser og i lagerhaller med meget daglig gangtrafik. 


Neo Coating – Specialister i epoxybelægninger

Hos Neo Coating er vi specialister i epoxybelægninger. Vi garanterer en håndværksmæssig korrekt udførsel, ligesom vi udelukkende benytter førsteklasses materialer og certificerede medarbejdere. Vi går op i at give dig en god oplevelse, og vi gør os umage for at imødekomme dine ønsker og behov. 


Har du lyst til at se vores udvalg af gulvløsninger? Så kan du besøge vores 500m2 showroom i Valby, hvor du kan opleve alle gulve i fuld størrelse. Her er du desuden også velkommen til at smide skoene og gå en tur på gulvene, så du kan finde lige præcis det gulv, der matcher dine ønsker. 


Har du brug for hjælp eller vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon +45 70 85 82 34 eller mail [email protected] Vi ser frem til at høre fra dig!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.