Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Hvilken type sand skal du vælge til dine haveprojekter?

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sand er ikke bare sand. Der findes mange forskellige typer sand, og det kan derfor være svært at finde den type sand, som passer lige til dit hus- eller haveprojekt. Sand er den fineste form for sten, der findes, og består af partikler i forskellige størrelser. Det er et vigtigt materiale, når du skal bygge, støbe eller lægge det under anden belægning. Sandets bæreevne afhænger dels af, hvor store sandkornene er, og hvilken form de har. For eksempel har kantede sandkorn har en bedre bæreevne og runde sandkorn har en dårligere bæreevne. Støbesand har meget skarpe kanter, og har derfor en god bæreevne. Når du har fundet ud af, hvilken type sand, som du har brug for til dit hus-eller haveprojekt, kan du komme i gang med dit projekt. Du kan finde de fleste typer sand hos Sandshoppen

 

Typiske typer af sand til haven

Der er mange forskellige typer af sand og det kan være svært at finde ud af, hvilken type sand, der er den rigtige til dit specifikke have- eller husprojekt.

Der findes tre hovedtyper af sand: silica-sand, kalk-sand og makadam-sand. Silica-sand er den type sand, der oftest bliver brugt i haver. Silica-sand er ret billigt i forhold til andre typer af sand, og har en fin kornstørrelse, som gør det velegnet til mange formål. Kalk-sand er en anden type sand, der også ofte bliver brugt i haver. Kalk-sand har dog en lidt grovere kornstørrelse end silica-sand.. Makadam-sand er den tredje type sand til haver. Makadam-sand har en meget grov kornstørrelse sammenlignet med de to andre typer af sand, og derfor egner det sig især godt som underlag til fliser eller som fyld under sten.


En uundværlig del af dit projekt

Sand er et vigtigt materialer, når det kommer til havearbejde og haveprojekter. Det er med til at give en jævn overflade, og som hjælp til understøttelse af fliser og lignende er det uundværligt. Og det kan også bruges til at fylde i sandkassen. Uden sand til store og små haveprojekter, om det er sand til sandkassen eller som bærende underlag til en større fliseterrasse eller noget helt tredje, hvor resultatet er vigtigt, så kommer du ikke langt. Sand bør ses som en uundværlig del af projektet, som er med til at hjælpe dig med at få et godt og professionelt resultat. Er du i tvivl om, hvilken type sand, der er den bedste, kan du altid spørge en specialist. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.