Lad dine gode køb gå videre til den næste generation

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er de færreste af os, der kan lide at tænke på døden. Alligevel er det fra tid til anden både fornuftigt og nødvendigt. Det gør sig for eksempel gældende, når du skal udforme dit testamente. Netop på grund af det ubehag, som mange føler omkring døden ender rigtig mange testamenter uskrevne. Det er en dårlig situation for både dig og dine kære. Hvis du gerne vil have at alt fra familiens gamle arvestykker til dine nye, gode køb går videre til den rette, bør du altså hurtigst muligt få lavet et testamente.


Få juridisk hjælp

Ubehaget er dog ikke det eneste, der står i mellem dig og et færdigskrevet testamente. I de fleste tilfælde bliver du også nødt til at arbejde tæt sammen med en jurist. Sådan en kan du heldigvis nemt finde på jura-docs.dk. Ved hjælp af deres juridsike kundskaber og en kort telefonsamtale, kan de hurtigt sammensætte et godt testamente, der kan skabe tryghed for både dig og din familie. I sidste ende er det dog selvfølgelig altid dig, der har sidste ord, når det kommer til dit testamente. Den proces er kun blevet nemmere og hurtigere, nu hvor meget kan foregå online eller over telefonen.


Fremtidsfuldmagt

Når du allerede har fat i en jurist, er det dog værd at nævne, at et testamente ikke er det eneste juridiske dokument, du med fordel kan få udfærdiget, for at skabe tryghed om fremtiden. For eksempel er det også alt for få, der får lavet en fremtidsfuldmagt. En fremtidsfuldmagt er et dokument, der angiver, hvem der ansvaret for dig og din økonomi i tilfælde af, at du ikke selv kan tage hånd om det. Det kan skyldes alt fra alderdom til sygdom. Lige meget hvad, er det dog rart og fordelagtigt at have styr på den slags. Ved at bruge et par timer med en jurist, kan du nemlig undgå mange problemer senere i livet.


Få lavet et testamente

Hvis du indtil videre har undgået testamente og andet på grund af enten ubehag eller dovenskab, er det altså bare med at komme i gang. Man kan aldrig være for tidligt på den, når det kommer til familiens tryghed, og som regel er det langt simplere og hurtigere, end man tror. Hvem skal arve fra dig? Sæt dig ned dog få tænkt det hele igennem en gang for alle, så du aldrig skal bekymre dig om det igen. Dette vil du være taknemmelig for senere hen!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.