Sådan stresser du af med kreativitet

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fra at have været et lidt glemt og ugleset håndværk har keramik og det at arbejde med keramik fået fornyet popularitet. Flere og flere er bevidste om, at work life balance og det at stresse af fra en travl hverdag med skabelsen af kunsthåndværk og brugsgenstande til hjemmet har en god afstressende virkning på helbredet. Keramik og det at lave keramik er derfor blevet en meget populær fritidsbeskæftigelse, som mange danskere har kastet sig over. Læs med her, hvis du vil vide lidt mere om, hvad der er den medvirkende årsag hertil, så læs med her.

Hvordan kommer man i gang med at lave sin egen keramik
Der er flere måder at komme i gang med at lave sin egen keramik selv. Uden at det koster en formue. Det at lave konventionel keramik kan være en langsommelig proces, men man kan starte med en lidt hurtigere måde at lave keramik på. Man kan for eksempel købe selvhærdende ler, som ikke kræver andet end at man udfolder sin kreativitet hjemme ved køkkenbordet og herefter lader sit hjemmelavede produkt tørre, og så har man et færdigt kunstværk eller brugsgenstand. Endnu billigere er det, hvis man vælger at lave sin egen lermasse. Det gør man ganske enkelt ved at blande majsmel, natron og vand.
Ønsker man at tage en mere professionel tilgang kan man tilmelde sig kurser landet over. Som f.eks. hos The Fiddlery på Østerbro. Hos The Fiddlery - keramik Østerbro - tilbyder de mange forskellige slags keramikkurser, som man kan få glæde af uanset om man er nybegynder eller øvet.
Når først man har opdaget det smukke ved fordybelsen, og fundet ud af, at selvgjort er velgjort, så er det at lave keramik blevet en afstressende passion og der er ingen vej tilbage.

Kræver det meget udstyr, at lave sin egen keramik?
Som udgangspunkt kræver det i princippet ikke meget udstyr, at starte med at lave sin egen keramik. Det afhænger dog af, hvilken tilgang man vælger. Er det imidlertid den mere professionel tilgang, som man har til det at lave keramik, så kræves der lidt udstyr. Det er godt at have en drejeskive og et modelleringssæt, når man vil arbejde mere professionelt med ler. Ligesom en ovn er et must, da konventionel ler skal brændes. Det kan du lære om hos The Fiddlery - Keramik Østerbro - og andre steder i landet. 
I princippet behøver du ikke nødvendigvis en drejeskive, og du kan også bruge ting fra køkkenet til at modeller med, ligesom der findes steder, hvor man kan få brændt sine lerprodukter. 
 
Har du fået lyst til denne afslappende og kreative hobby, så er det om at komme i gang. Enten hjemmefra eller hos The Fiddlery - Keramik Østerbro -.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.