Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Skab unikke minder med familien i Aalborg

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mulighederne for at skabe unikke oplevelser sammen med familien i Aalborg er mange. Når sommeren står for døren oser det af liv i Aalborgs gader, og rundt om hvert gadehjørne er der mulighed for at skabe fede oplevelser. Læs med og se hvilke tilbud Aalborg har til jer i sommeren 2022.


Flere steder rundt omkring i byen indbyder til gode oplevelser. Der er både mulighed for at skabe sine egne oplevelser, men Aalborg kommune inviterer også til en række aktiviteter, som I med fordel kan deltage i sammen med familien. 


Bylivet oser af sommer

De varme sommerdage medfører flere glade mennesker i bybilledet. I Aalborg centrum har du mange muligheder for selv at skabe uundværlige minder sammen med dem du holder af. Måske I skal shoppe det sidste for at blive klar til årets sommerferie i udlandet. 


Undervejs kan I forsyne jer med en lækker is fra et af byens ishuse eller en kold forfriskning på en af byens mange hyggelige cafeer. Måske sulten melder sig undervejs, og inde i byen er der mange muligheder for at stille sulten. 


Ønsker I ét stort udvalg samlet på ét sted, kan I med fordel sætte kurs mod vest til Streetfood, som har et kæmpe udvalg af verdens køkkener.


Køl ned med udsigt ud over Limfjorden

Med udsigt ud over Limfjorden kan I nyde et tiltrængt dyb i friluftsbadet og i havnebadet. I kan med fordel nyde hele dagen tæt på kølende vand, eller det kan være en perfekt afslutning på en fantastisk sommerdag.  


Lige udenfor Aalborg centrum ligger Vestre Fjordpark, der huser Aalborgs friluftsbad og aktivitetsområde. Det store areal giver mange muligheder for aktivitet. Midtpunktet for parken er det store friluftsbad, der køler dig ned efter en god og varm sommerdag. 


I sommerhalvåret åbner Aalborg havnebad op til dejlige oplevelser. Udskift stranden med havnebadet og nyd det dejlige vand med udsigt til Limfjorden. Nyd solens stråler, en god bog og afslut besøget med et kølende dyp i vandet. 


Unikke oplevelser på havnefronten

Aalborg Havnefront har gennemgået en gribende forvandling. Fra at være byens industrikvarter til at man i dag kan udnytte området til at slikke sol, spille basketball og fodbold, gå dejlige tur og opleve arkitektur og gastronomi i særklasse. 


Om sommeren er Aalborg Havnefront et attraktivt område, og når solen viser sig fra sin bedste side, kan det være svært at finde en plads i Jomfru Ane Parken og nyde dagen med familien. 


Til sommer bliver alle herlighederne på havnefronten skruet op, når The Tall Ship Races finder vejen forbi Aalborg. Arrangementet er et kapsejlads, der finder sted mellem forskellige havne rundt om i verden. Holder du sommerferie i Nordjylland, er The Tall Ship Races klart et besøg værd, når de mellem d. 4-7 august lægger vejen forbi havnen. Foruden at opleve de flotte skibe, indrettes havnen som en festplads med servicefaciliteter for både skibenes besætninger og publikum. Derudover kan I undervejs opleve musikalske og kulturelle oplevelser. The Tall Ship Races danner altså rammen for nogle herlige dage til sommer. 


Gå ikke glip af muligheden for nogle festlige dage på Aalborg Havnefront. Find det gfulde program Tall Ship Races’ hjemmeside; her er både koncerter og aktiviteter for børn og voksne. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.